Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig restaurant på havnefronten.”

83100 Mediterranean Cuisine
Prisklasse: 6 US$ - 17 US$
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Smuk udsigt
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Vi fik denne restaurant anbefalet og endte med at spise der to gange.

Maden var fortræffelig og deres vinkort matchede madens høje niveau.

Glutenfrit alternativ blev aftalt på forhånd - super service.

Dato for besøg: juni 2022
Tak, Torben M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alkiviades Spandagos 🧿 CYOU Freelancer, Agency / Consultant hos 83100 Mediterranean Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede for 1 uge siden
Google Oversæt

Thank you so much for your honest review. We appreciate you taking the time to recommend us to new guests. We thank you once again and hope to see you again in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 266 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2021 fra mobile enheder

Virkelig en af se bedre restauranter på øen. Serverer både græsk som italiensk cuisine.
Absolut det bedste brød på øen!!
Virkelig innovativ på flere måder, både med udsmykning og mad.

Dato for besøg: september 2021
Tak, 52ulrikh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AspAndA2, Agency / Consultant hos 83100 Mediterranean Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2021
Google Oversæt

Thank you so much for your review and for mentioning how much you loved our Italian and Greek cuisine. We hope to see you again soon to try our fresh fish. Love Samos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. august 2019 fra mobile enheder

Vi var 6 personer som spiste her. Betjeningen var venlig, maden var virkelig lækker. Middelhavs køkken vil jeg kalde det. Lækker tapenade og boller som starter. Anderledes og spændende salater og grøntsager.
Absolut et besøg værd!

Dato for besøg: august 2019
2  Tak, Louise K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ASpanda, Agency / Consultant hos 83100 Mediterranean Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. september 2020
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review us, we hope to see you again in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. august 2019

Det er ikke første gang vi besøger restauranten.

Vi elsker deres tapas platte, og deres Sangria er dejlig, selvom vi er i det græske :D

I år har de fået nogle lækre burgers af forskellig variation, men pas på, det er en monster portion.

Pizzaen kunne laves bedre, smagte mere som en brøddej end en pizzadej. Vi elsker italienske pizzaer som er tynd med sprød crust.

Deres store grillede rejer vil vi ikke anbefale, men de var nu heller ikke friske :(

Men vi glæder os til at besøge restauranten næste år, og se om der er kommet noget ny og spændende.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HSloth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ASpanda, Agency / Consultant hos 83100 Mediterranean Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. september 2020
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review us, we hope to see you again in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. april 2019

Har besøget dette sted en del gange og maden er generelt helt i top - dog har deres betjening ikke været den mest effektive med lang ventetid. Og vil ikke anbefale stedet hvis det blæser :-)

Dato for besøg: august 2018
Tak, M_K_Nielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ASpanda, Agency / Consultant hos 83100 Mediterranean Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. september 2020
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review us, we hope to see you again in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på 83100 Mediterranean Cuisine, kiggede også på

 

Har du været i 83100 Mediterranean Cuisine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering