Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Medlemsvurdering
1
3
1
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1
3
1
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6 anmeldelser
Anmeldt d. 17. marts 2019 fra mobile enheder

Vi havde en overnatning på hotellet på vej til Nürnberg. Venlig modtagelse i receptionen. Værelset var i tysk stil, men fint og rent. Vi spiste i restauranten om aftenen. Vi valgte en tre-retters menu, hvor kokken sammensatte menuen. Maden var god og velsmagende. Og prisen for tre retter var særdeles attraktiv: 19 Euro!
Desværre var restauranten ikke speciel hyggelig, men ok og med duge på bordene.
Morgenmaden var helt i top. Meget, meget stort udvalg. Morgenmaden trækker en stjerne op.

Dato for ophold: marts 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, FrankDenmark1955
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. juli 2018 fra mobile enheder

Vi havde fornøjelsen af at overnatte på dette pragtfulde hotel på vej gennem Tyskland i vores ferie.
Vi ankom torsdag aften, hvor vi blev budt hjerteligt velkommen af hotelmanageren, og anvist to skønne og hyggelige værelser. Hotellet emmer af romantik og hygge som på en gammel kro. Meget opmærksomt og venligt personale. Alt ialt en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Vi vil helt sikkert komme igen. Pris for to værelser 1200 kr.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 458larsb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. januar 2020
Google Oversæt

Dato for ophold: januar 2020
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. marts 2019
Google Oversæt

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. november 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser