Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Havre de paix”
Anmeldelse af Royal Palmeraie

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Royal Palmeraie
Vurderet som nr. 6 ud af 7 B&B'er/kroer i Aubagne
Anmeldt 28. september 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2014, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, xavnini63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 9 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, perottal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. maj 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, samery
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Solveig56
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, BILOULeGua
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Aubagne
3,9 km væk
Relais d'Aubagne Hotel
1,4 km væk
Camping du Garlaban
Camping du Garlaban
Nr. 1 af 5 i Aubagne
57 anmeldelser
4,1 km væk
Logis Le Mas de l'Etoile
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2 km væk
Hotel Linko
Hotel Linko
Nr. 1 af 6 i Aubagne
75 anmeldelser
4,2 km væk
Ibis Budget Aubagne Les Paluds Agora
2,6 km væk
Mas de la Nona
Mas de la Nona
Nr. 3 af 7 i Aubagne
13 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Royal Palmeraie? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Royal Palmeraie

Adresse: Impasse du Grand Pin | Les Royantes Est - Route d'Eoures, 13400 Aubagne, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Provence > Bouches-du-Rhone > Aubagne
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 7 B&B'er / kroer i Aubagne
Prisområde: 443 kr.-671 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Royal Palmeraie 3*
Antal værelser: 5
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Royal Palmeraie. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering