Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Seapoint Boutique Hotel(Pointe aux Canonniers)
169 $
160 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Le Mandala Moris(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
91 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Wanna Studio Apartments(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
51 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
La Pointe Villas(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
103 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Esprit-Libre Restaurant & Guest-House(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
67 $
65 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Sous Le Badamier(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
81 $
72 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Souriam Villa(Pointe aux Canonniers)(Meget for pengene!)
57 $
Agoda.com
Vis tilbud
Les Lauriers(Pointe aux Canonniers)
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Hibiscus Villas(Pointe aux Canonniers)
Expedia.com
Vis tilbud
Anmeldelser (4.253)
Filtrer anmeldelser
4.253 resultater
Medlemsvurdering
2.708
1.183
258
74
30
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.708
1.183
258
74
30
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.253 anmeldelser
Anmeldt for 18. oktober 2017 fra mobile enheder

Rigtigt flot hotel, med smuk beliggenhed.
Stor buffet restaurant, lidt for stor og cafeteriaagtig til vores smag, og div. tilkøb er til høj pris. Den mere eksklusive restaurant på stranden er ikke besøget værd.
Der er gode tilbud til aktiviteter på vandet og de er inc. i prisen bla. tre snorklingture hver dag.
Dejlig rolige lejligheder.
Der er købmand og lidt butikker i gåafstand. Den lokale bus kører til Grand Bay.

Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
Tak, Tabitha Enevold B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Canonnier B, Directeur général hos Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. oktober 2017
Google Oversæt

Good Morning. Thank you for your comments content of which we have taken good note of. We are pleased that you enjoyed the quality of our food offer, the setting of the hotel. We have read your remarks regarding the restaurants. Actually, we give a choice of 3 restaurants to all our guests in order to satisfy their tastes as far as possible. As you may have noticed, our main restaurant is divided in many sections which give an atmosphere of privacy to each corner. We view with pleasure that you have also discovered the vicinity of our resort as we are situated in one of the most beautiful regions of the country. Thank you for coming to the Canonnier Beachcomber and we send you our best regards.
Kervyn. General Manager. gm.ca@beachcomber.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 5. september 2016

Vi var på vores livs ferie! 18 overnatninger på denne fantastiske Le Canonnier hotel. Værelset kunne ikke have bedre beliggenhed, tæt på strand, pool og restaurant og alligevel med afstand til baren hvor der er levende musik hver aften. Vi var tre, min mand, jeg og vores datter på 6 år. Der er mini club som blev brugt flittigt af børnene, dog ikke af vores datter da hun ikke taler hverken engelsk eller fransk. Til engelsk eller fransk talende kan mini clubben anbefales stærkt! Der er de sødeste ansatte som børnene følte sig trygge ved. Der er tre restauranter, le frangipanier, serenata, og navigator. Vi spiste vores måltider i main restaurant le frangipanier, denne restaurant skal have vores aller største ros. Alle måltider er utrolig lækre, veltilberedte, hygiejniske, og med friske råvarer. Der er tema hver aften, asian, mediterannian, mauritisk, kreolsk, seafood, le broche mm. Til hvert tema var restauranten pyntet op matchende til temaet. Min mand var på tre fisketure og hver gang kunne vi aflevere fangst til kokken som tilberedte fisken intet mindre end fantastisk! Jeg kan desværre ikke huske navnet på kokken. Han blev vist kaldt the big one. Tjenerne skal også have stort tak for velbehandling, smilende, hjælpsomme og utroligt søde. Især tak til Nitish for at være utrolig sød, dygtig, hjælpsom og for at have fantastisk personlighed. Vi vil personligt se dig igen hvis det er muligt, vi håber din kone klarer fødslen godt. Også tak til Seeruttun for at være rigtig sød, han kaldte vores datter Maja Maja og det er rigtig sødt (hun hedder Naja) det er ligegyldigt han ikke kunne sige det rigtige, det er ikke den perfekte udtale der tæller. Stranden og poolen savner vi allerede helt vildt, begge steder er lækre. Stranden er dejlig, der er sten og vi anbefaler strandsko da det gør ondt at gå i bare tæer, også pga. koraller i vandet. Mellem sten sprækker kan man se forskellige små fisk i flere flotte farver, det var til beundring for både børn og voksne. Det er anbefalings værdigt at snorkle, vi snorklede desværre ikke som ønsket da vandet var for koldt (vi var der i vinteren hvor vandet kun er ca 20 grader varmt). Poolen er fantastisk, der er plads til både små børn, større børn, og voksne. Det var rent og pænt, det eneste vi manglede var et toilet i nærheden af poolen, man skulle gå op i værelset (dog gjorde det ikke noget da vi boede tæt på). Rengørings personalet skal have stort ros! Især vores yndlings Preetum skal have stor tak, han pyntede vores værelse med dyr til vores datter og den næstsidste dag pyntede han op med to smukke svaner og dertil velduftende smukke blomster, tak Preetum! Efterhånden som vi var der i 18 dage blev vi dus med flere af personalet, de er utroligt søde. Vores datter som elsker at danse var begejstret for danceshows hver aften. Det var til glæde for både voksne og børn. Dog kunne vi ønske at shows startede kl 21 i stedet da det blev lidt sent at komme i seng for vores datter. Vi var på hotellet fra 15. 8 til 2. 9 det er mauritius vinter, selv om det er vinter var temperaturer på omkring 23-25 grader, og solen var skarp, selv med sol creme faktor 50 kunne vi blive sol skoldet. Vi benyttede flere gange glass buttom boat, vi så flotte farverigt fisk, samt skildpadder, meget anbefalings værdigt. Haven er meget velholdt, smukke palmetræer, kokos palmer, mango palmer mm. smukke gange, blomster mm. Ingen affald at se, utrolig rent og pænt. Hotellet kan vi varmt anbefale, fantastik sted. Dog skal det siges, (det har ikke noget direkte med hotellet at gøre) taxaerne der kører for le canonnier hotel er rædselsfulde! De kører utrolig stærkt, er påtrængende og ikke venlige. Hver gang vi skulle gå en tur blev vi overrendt af chaufførerne, deres attitude er direkte uforskammet! Vi fandt en anden chauffør som ikke tilhørte hotellets taxaer, han kørte langt mere sikkert, var venlig og var billigere end hotellets taxaer. En anden ting som ikke er særlig rar er sælgerne, de kommer hver dag til stranden og de er påtrængende. Flere af dem bliver ved selv om man siger pænt nej tak, det var som om de vil give os dårlig samvittighed hver dag. Vi købte nogle ting af ren medfølelse for deres hårde indsats for at få levebrød. Vil du besøge Mauritius vil vi stærkt anbefale Hotel Le Canonnier! Særdeles intet mindre end fænomenalt sted.

Værelsestip: Book et værelse lidt væk fra baren da der er musik hver aften
  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
2  Tak, Rikke S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 11. maj 2016

Fuldstændig fantastisk hotel. Smukt, tropisk og super beliggenhed på nordkysten, hvor der er mest sol. Masser af palmer, blomster og smukke sandstrande. Venligt personale, der taler engelsk eller fransk. Dejlig og smagfuld mad. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Værelsestip: Lige meget hvad du vælger, så er det bare godt.
  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Bettina M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 12. april 2016

Familietur til Mauritius. 8 voksne og 3 små børn. - Først 8 dage i privat arrangement og så 5 dage på Le Canonnier Hotel. - Fantastisk ferie!
Og Le Canonnier Hotel - kan på det varmeste anbefale et ophold der!
ALT var fantastisk, - og det både for voksne og børn!
Smuk beliggenhed, - palmer, blomster og have, - fine værelser, - skønt pool område, - dejlig strand, - masser af aktivitetsmuligheder, - meget rent og velholdt overalt
Meget, meget dejlig mad (vi havde all inclusive) - og et fantastisk venligt og hjælpsomt personale overalt! - Svært at fremhæve nogen, - men vil alligevel gerne nævne Nitish, som gav os, - og vores til tider store besværlige familie :) - en helt fantastisk behandling! - også når der var travlt! - Nitish var meget dygtig!
Det var vores første tur til Mauritius og Le Canonnier Hotel, - men vi kommer meeeget gerne tilbage.

  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Gjelstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 7. marts 2016

Vi har været ti personer sammen i tretten dage på dette dejlige hotel februar 2016. Børn svigerbørn og børnebørn.
Der var udsøgt service og hjælpsomhed. Vi fik brug for en kørestol, og den var klar fem minutter efter. Når vi skulle op og ned af trapperne med den.....Var der straks hjælpsomt personale.
Meget rent. Fantastisk mad. Så meget at vælge imellem. Personalet overalt var tilstede, og opmærksomme. Svært at fremhæve nogen frem for andre, men vi fik navnet på Amrita Kewal Seerathan, som var vældig sød. Kokkene som stod og stegte omeletter, pølser og aftensmad foran de varme komfurer sled bravt..... Havde altid en venlig bemærkning og et smil alligevel trods varmen.
Stranden flot, poolen lå centralt for både store og små. Tilbuddene på hotellet ved stranden var stort.
Hotellet var et godt udgangspunkt for alle de smukke ting vi oplevede på øen.

  • Overnattede: februar 2016, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bodil D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser