Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Сад возле океана”
Anmeldelse af Hacienda San Jorge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Hacienda San Jorge
Vurderet som nr. 1 ud af 13 hoteller i Brena Baja
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Номера в нескольких корпусах, вид на море открывается пожалуй только с 3-5 этажей корпуса С. Но почт...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Rezoner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (586)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

530-534 af 586 anmeldelser

Anmeldt 8. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Nära stranden
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, matts55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, javierAzuqueca
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Celtibero1111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, Bremen1966
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Brena Baja
19,9 km væk
La Palma Princess & Teneguia Princess
La Palma Princess & Teneguia Pri...
Nr. 1 af 6 i Fuencaliente de la Palma
4.941 anmeldelser
17 km væk
Hotel Hacienda De Abajo
Hotel Hacienda De Abajo
Nr. 1 af 9 i Tazacorte
265 anmeldelser
0,4 km væk
H10 Taburiente Playa
H10 Taburiente Playa
Nr. 2 af 3 i Playa De Los Cancajos
1.032 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
16,3 km væk
Sol La Palma Hotel by Melia
0,8 km væk
Hotel Las Olas
Hotel Las Olas
Nr. 1 af 3 i Playa De Los Cancajos
609 anmeldelser
19,5 km væk
Hotel La Palma Romantica
Hotel La Palma Romantica
Nr. 1 af 1 i Barlovento
166 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hacienda San Jorge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hacienda San Jorge

Adresse: Playa de los Cancajos 22, 38712 Brena Baja, La Palma, Spanien
Beliggenhed: Spanien > De Kanariske Øer > La Palma > Brena Baja
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Tekøkken Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 13 hoteller i Brena Baja
Prisområde: 573 kr.-3.410 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hacienda San Jorge 3*
Antal værelser: 155
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hacienda San Jorge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Hacienda San Jorge Hotel Brena Baja
Hacienda San Jorge Brena Baja

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering