Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fredfyldt med super beliggenhed”
Anmeldelse af Hotel Rojas

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Hotel Rojas
Vurderet som nr. 8 ud af 12 hoteller i Isola Vulcano
Anmeldt 11. september 2014

Dejligt sted med super beliggenhed. Børnene var også vilde med det. Venligt personale. Vi fik lov at have værelset til over middag, hvor færgen sejlede. Ligger lige overfor mudderbadene. Husk myggeolien på Vulcano.

Værelsestip: Vælg de bageste bungalows, der er meget fredfyldt.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, LisbethHT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 77 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lehud93
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gabriella B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, rionelcuore
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Bryansurf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Isola Vulcano
0,8 km væk
Orsa Maggiore
Orsa Maggiore
Nr. 4 af 12 i Isola Vulcano
291 anmeldelser
1,6 km væk
Therasia Resort
Therasia Resort
Nr. 1 af 12 i Isola Vulcano
1.032 anmeldelser
0,4 km væk
Les Sables Noirs
Les Sables Noirs
Nr. 3 af 12 i Isola Vulcano
292 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,6 km væk
Hotel Mari del Sud Resort
Hotel Mari del Sud Resort
Nr. 2 af 12 i Isola Vulcano
578 anmeldelser
0,4 km væk
Hotel Garden
Hotel Garden
Nr. 6 af 12 i Isola Vulcano
358 anmeldelser
0 km væk
Holiday Eolie Village
Holiday Eolie Village
Nr. 8 af 18 i Isola Vulcano
19 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Rojas? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Rojas

Adresse: Via Porto Levante, 98050, Sicily, Italien
Beliggenhed: Italien > Sicily > Islands of Sicily > De æoliske øer > Isola Vulcano
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Bustransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 8 ud af 12 hoteller i Isola Vulcano
Prisområde: 732 kr.-9.668 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Rojas 3*
Antal værelser: 28
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Rojas. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering