Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een fijn verblijf”
Anmeldelse af B&B Het Polderhof

B&B Het Polderhof
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
B&B Het Polderhof
Vurderet som nr. 4 ud af 15 B&B'er/kroer i Jabbeke
Anmeldt 16. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Katrien B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 10 anmeldelser

Anmeldt 17. april 2017
Google Oversæt

Værelsestip: vue imprenable sur un troupeau de boeufs qui vient vous regarder à 4 mètres de la porte fenêtre
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, verarex
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. december 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, corinne s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2016, rejste med familie
Tak, lille2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2016
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2016
Tak, MichaelaN198632
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Jabbeke
6.7 km væk
Hoeve De Hagepoorter
Hoeve De Hagepoorter
Nr. 1 af 1 i Zerkegem
31 anmeldelser
5.5 km væk
Klein Strand
Klein Strand
Nr. 2 af 2 i Jabbeke
77 anmeldelser
7.2 km væk
Loverlij
Loverlij
Nr. 2 af 15 i Jabbeke
43 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5.9 km væk
Hotel Carpe Diem
Hotel Carpe Diem
Nr. 13 af 15 i Jabbeke
21 anmeldelser
6.2 km væk
Hotel Restaurant Haeneveld
6.6 km væk
Tannine & Cuisine
Tannine & Cuisine
Nr. 12 af 15 i Jabbeke
13 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B Het Polderhof? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Het Polderhof

Adresse: Cathilleweg 188, Jabbeke 8490, Belgien
Beliggenhed: Belgien > Flanders > West Flanders Province > Jabbeke
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 15 B&B'er / kroer i Jabbeke
Prisområde: 674 kr.-1.177 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på B&B Het Polderhof. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering