Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Otimo Atendimento!”
Anmeldelse af Pousada Aruana

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Pousada Aruana
Vurderet som nr. 6 ud af 10 hoteller i Canoa Quebrada
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 14. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, alinesavieto
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (254)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

11-15 af 254 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Quartos com vista mar, possuem um terraço privativo, otimo para desfrutar de um por do sol sensacion...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, brubcosta
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. maj 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Existem quartos no térreo com varanda para piscina e quartos no segundo andar com vista para o mar
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Angélica C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. marts 2017
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2017
Tak, jivagoc413
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2017, rejste med familie
Tak, Thiago T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Canoa Quebrada
0,4 km væk
Hotel Long Beach
Hotel Long Beach
Nr. 1 af 10 i Canoa Quebrada
1.195 anmeldelser
0,6 km væk
Hotel IL Nuraghe
Hotel IL Nuraghe
Nr. 2 af 10 i Canoa Quebrada
633 anmeldelser
0,9 km væk
Pousada Tranquilandia Village
Pousada Tranquilandia Village
Nr. 3 af 10 i Canoa Quebrada
308 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,8 km væk
Falesia Praia Hotel
Falesia Praia Hotel
Nr. 5 af 10 i Canoa Quebrada
151 anmeldelser
0,7 km væk
Hotel Tropicália
Hotel Tropicália
Nr. 7 af 10 i Canoa Quebrada
127 anmeldelser
0,6 km væk
Pousada La Dolce Vita
Pousada La Dolce Vita
Nr. 4 af 10 i Canoa Quebrada
209 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pousada Aruana? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pousada Aruana

Adresse: Rua dos Bugueiros, Canoa Quebrada, State of Ceara 62800-000, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > State of Ceara > Canoa Quebrada
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis parkering Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 10 hoteller i Canoa Quebrada
Prisområde: 342 kr.-837 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Pousada Aruana 3*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Pousada Aruana. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering