Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Muito bonito!”
Anmeldelse af Vila Surf Beach

Vila Surf Beach
Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Canoa Quebrada
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Vila Surf Beach
Vurderet som nr. 10 ud af 10 hoteller i Canoa Quebrada
Anmeldt 7. februar 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2015, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, ANDERSON L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 7 anmeldelser

Anmeldt 21. februar 2014
Google Oversæt

Værelsestip: o quarto da varanda é o melhor!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, katia s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2013
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2013, rejste som par
5  Tak, 472maria
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, herbert_celestino
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Jailson R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Canoa Quebrada
2,8 km væk
Hotel Long Beach
Hotel Long Beach
Nr. 1 af 10 i Canoa Quebrada
1.195 anmeldelser
2,5 km væk
Hotel IL Nuraghe
Hotel IL Nuraghe
Nr. 2 af 10 i Canoa Quebrada
633 anmeldelser
2,3 km væk
Pousada Tranquilandia Village
Pousada Tranquilandia Village
Nr. 3 af 10 i Canoa Quebrada
307 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,1 km væk
Pousada Aruana
Pousada Aruana
Nr. 6 af 10 i Canoa Quebrada
254 anmeldelser
2,5 km væk
Pousada La Dolce Vita
Pousada La Dolce Vita
Nr. 4 af 10 i Canoa Quebrada
209 anmeldelser
2,1 km væk
Pousada do Toby
Pousada do Toby
Nr. 9 af 10 i Canoa Quebrada
175 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Vila Surf Beach? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Vila Surf Beach

Adresse: Avenida da Integracao s/n, Canoa Quebrada, State of Ceara 62800-000, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > State of Ceara > Canoa Quebrada
Faciliteter:
Roomservice Bustransport Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 10 ud af 10 hoteller i Canoa Quebrada
Antal værelser: 5

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering