Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udmærket hotel.”
Anmeldelse af Servatur Puerto Azul

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Servatur Puerto Azul
Vurderet som nr. 24 ud af 67 hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 16. november 2017

Hotellet var fyldt op med gæster, men der var ikke overfyldt. Vi kunne sagtens finde 6 solsenge på række. Der var masser af parasoller til alle. Maden var udmærket, men man savnede lidt ekstra lækkerier. Udsigten formidabel.
Alt i alt udmærket hotel, og vi vender gerne tilbage.

Værelsestip: Lejligheder øverst oppe har selvfølgelig bedste udsigt. Men andre har også udsigt, der er god.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
Tak, wrx07423
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager hos Servatur Puerto Azul, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. november 2017
Google Oversæt

Dear wrx0723,
What a nice review of Servatur Puerto Azul. Thank you so much. We are very happy to see that you will return.
It is nice to check that you enjoyed your holidays and of course, our views; they are really awesome! Thank you very much for your positive comments.
Do not hesitate to contact us if we can do anything for you: puertoazul@servatur.com. We are always at your disposal.
Warm regards from Gran Canaria,
Servatur Puerto Azul.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.942)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 1.942 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2017 fra mobile enheder

Var der med fruen på afslapningsferie. Havde all inclusive, hvilket fungerede rigtigt godt. Der manglede simpelthen ingenting. Rigtigt god buffet til alle måltider. Hotellet er nok mest til børnefamilier, men de har lavet et område, hvor der kun er adgang for personer over 18 år. Her er der fred og ro, samt en ok jacusi-pool med en fantastisk udsigt over by og havn. Er man til strandferie, kan det godt lade sig gøre, men kan ikke anbefales her.

Overnattede: November 2017, rejste som par
Tak, niels c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager hos Servatur Puerto Azul, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. november 2017
Google Oversæt

Dear Niels,
Thank you for taking your time to write a review of your stay at Servatur Puerto Azul.
We are very happy to see that you rating us with 4/5! Thank you so much. We are very glad you enjoyed your holidays at Servatur Puerto Azul.
It is a pleasure to read that you liked our F&B services and, above all, the only adult area. As you said, this solarium has an incredible view of Puerto Rico and the Atlantic Ocean. Servatur Puerto Azul is located on the top of a cliff, and there are stairs to go to the city and the beach outside the hotel, but also you can take a taxi for 3-4 €.
We encourage you to come back and enjoy again your holidays with us. Do not hesitate to contact us at puertoazul@servatur.com, if we can do anything for you. It would be a pleasure to help you!
Warm regards,
Servatur Puerto Azul.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. oktober 2017 fra mobile enheder

Godt sted, med all inclusive. Ligger højt i Puerto Rico med fantastiske udsigter.
Maden er god men lidt ensformig i længden. Poolområdet er fint med voksenområde men skal du have plads skal du tidligt op.

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Kim K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager hos Servatur Puerto Azul, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. november 2017
Google Oversæt

Dear Kim K.,
Thank you for taking your time to express your opinion of Servatur Puerto Azul.
It is nice you liked our location, the pool area, and the views. Thank you for mentioning these positive aspects!
On the other hand, have taken note of your review to study the implementation of improvement actions to make the experience of our guests much better.
It is quite helpful for us to get to know your opinion. Thank you for letting us know. We truly hope we have the chance to welcome you back in a future. Do not hesitate to contact us if we can do anything for you: puertoazul@servatur.com.
Kind regards,
Servatur Puerto Azul.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. oktober 2017

Efter en uges familieferie på Puerto azur vil vi gerne dele følgende: Hotellets kapacitet er for lille til antallet af gæster. Der er slet ikke pladser nok ved poolen og der er massive problemer med familier der "booker" solsenge med håndklæder i timevis, uden at benytte dem. Hotellets personale gør ikke noget ved dette problem.
Der er stort pres på spisestederne, og derfor løber maskinerne jævnligt tør for kaffe el. mælk o.l. Personalet er venligt og imødekommende og gør deres bedste, men kan simpelthen ikke følge med.
Hotellets beliggenhed er smuk og med en dejlig udsigt. Det er højtbeliggende og hotellet er derfor ikke egnet så til gangbesværede. Til gengæld er det meget billigt at benytte taxi, som kan bestilles fra receptionen.
Lejlighederne er godt slidte (vi boede i de lejligheder der ikke er renoveret) men med dejlige altaner. Tilfredsstillende rengøring.
Vi deltog i nogen af aktiviteterne. Bl.a. Bordtennis. Her var battene og bolde meget ringe. Det samme gjaldt tennisbolde. Ufatteligt da det er ting der kan anskaffes til meget små penge.
Der blev gjort en del fra guiderne for børnene. Hotellet et et udpræget familiehotel med en del aktiviteter for børn.
Receptionspersonalet var venlige og virkede kompetente.
Vi havde alt i alt en god ferie men vender nok ikke tilbage til samme sted, da vi har boet steder med en bedre stemning, hvor det har været hyggeligere og ikke så overfyldt,

Værelsestip: Vælg et værelse med havudsigt.
Vis flere værelsestip
Overnattede: Oktober 2017, rejste med familie
Tak, John J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager hos Servatur Puerto Azul, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. november 2017
Google Oversæt

Dear John J.,
Thank you for choosing Servatur Puerto Azul for your holidays and writing a review about it.
We really appreciate your kind words regarding our staff. Those will be passed to our staff and departments so that they know they are doing a good job towards our customer´s satisfaction.
Thank you for highlighting the views from the apartment, the cleanliness, and the localization. As you say, you can order a taxi at reception for around 4€ to move between Puerto Rico beach & town, and Amadores beach.
Regarding the rest of the points you are commenting, we have taken note of all of them to improve our facilities and services.
Your feedback is very important for us, so thank you very much for letting us know, and please, accept our apologies for not having fulfilled your full satisfaction this time.
We are 7/24 at your disposal at puertoazul@servatur.com. It will be a pleasure receiving more suggestions to further improve our services or for anything else you may need.
Kind regards,
Servatur Puerto Azul.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. oktober 2017

Der var slet ikke plads til alle ved poolen. Folk stod i kø i over en time før åbningstid for at reservere solstole. Solstolene stod helt op ad hinanden
Alt for lille et pool område. Ligger næsten lag på lag. Stå klar kl.8 hvis du ønsker solsenge.
Lugter af kloak til højre for scenen konstant.

  • Overnattede: Oktober 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
Tak, janchristensen22
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager hos Servatur Puerto Azul, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. november 2017
Google Oversæt

Dear janchristensen22,
Thank you for having taken the time to write about your stay at our hotel.
We are very sorry that you experienced the situation you have described. We will revise our current system and processes to avoid this from happening again.
The sunbathing area is closed during the evening and our staff opens it again early morning after cleaning the area. Booking a sunbed is not allowed. We assume something may have failed if our guests are doing it. We will ask our guard who will control it rigorously.
However, during pool opening hours, our lifeguards and customer service are always available to help our guests to find sunbeds whenever the area is a little bit crowded depending on the time of the day. They will always do their best to find alternatives, as sunbeds are plentiful.
We are sorry for not having reached your full satisfaction with this service. We will increase our attention to avoid this from happening again.
We are also revising the other incidence you have reported, as this should not be happening.
It is really helpful for us to know your opinion so we thank a lot for letting us know. Please, accept our most sincere apologies for not having reached your expectations this occasion. We are constantly striving to improve, so please feel free to widen any other issues that may worry you at puertoazul@servatur.com We hope you can give us the chance to be your host in the future.
Kind regards,
Servatur Puerto Azul.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Puerto Rico
0,3 km væk
Hotel Riosol
Hotel Riosol
Nr. 17 af 67 i Puerto Rico
1.545 anmeldelser
0,6 km væk
Eden Apartments
Eden Apartments
Nr. 13 af 67 i Puerto Rico
1.292 anmeldelser
0,2 km væk
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,8 km væk
Marina Bayview
Marina Bayview
Nr. 3 af 67 i Puerto Rico
1.373 anmeldelser
1 km væk
Marina Suites
Marina Suites
Nr. 2 af 67 i Puerto Rico
3.356 anmeldelser
0,9 km væk
Hotel Altamadores
Hotel Altamadores
Nr. 14 af 67 i Puerto Rico
917 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Servatur Puerto Azul? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Servatur Puerto Azul

Adresse: Avenida La Cornisa 13, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien (Tidligere Servatur Aparthotel Puerto Azul)
Beliggenhed: Spanien > De Kanariske Øer > Gran Canaria > Puerto Rico
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Drikkevaresortiment Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Bustransport Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 13 hotel ved stranden i Puerto Rico
Prisområde: 670 kr.-1.594 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Servatur Puerto Azul 3*
Antal værelser: 385
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Servatur Puerto Azul. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Servatur Aparthotel Puerto Azul Hotel Puerto Rico
Puerto Azul Aparthotel Rico
Puerto Azul Gran Canaria
Puerto Azul Aparthotel Hotel Rico

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering