Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Marina Suites(Puerto Rico)
Gratis afbestilling indtil d. 25/07
Book nu, betal under opholdet
138 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
92 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 16 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 16 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 110 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Book nu, betal under opholdet
183 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 18 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 18 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 222 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

71 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Bahia Blanca(Puerto Rico)
Gratis afbestilling indtil d. 27/07
185 $
Orbitz.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
68 $
66 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
Gratis afbestilling indtil d. 27/07
131 $
Orbitz.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
El Greco Apartments(Puerto Rico)
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hotel Riosol(Puerto Rico)
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Pool
  • Restaurant
Anmeldelser (275)
Filtrer anmeldelser
275 resultater
Medlemsvurdering
111
101
42
17
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
111
101
42
17
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 275 anmeldelser
Anmeldt for 22. december 2016 fra mobile enheder

Alt var rigtig lækkert og udsigten var fuldstændig fantastisk, det eneste minus var at vi boede under baren og et stort område med borde og stole, som blev trukket hen over gulvet kl. 5.30 og kl 24, så meget søvn blev det ik til.. så hvis du skal bo på det her hotel, så sørg for ik at bo under baren..

Overnattede: august 2016, rejste som par
2  Tak, Carsten K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes hos Montebello Servatur Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2017
Google Oversæt

Dear Carsten K

We thank you for all the positive comments and opinion about Servatur Montebello. Our main goal is our guest satisfaction and by knowing our guests´ opinions we are able to keep improving every day.

We have taken notes of your comments to look into the matter. We truly look after our guest sleeping so we feel sorry for not having achieved your expectations during your stay. We apologize for the inconveniences.

We kindly remind you, you can contact us at montebello@servatur.com in order to know your preferences so we can offer a better service next time. We are always at your disposal.

Wishing you to come back soon on your next stay with us.

Kind regards,

Servatur Montebello

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. august 2016 fra mobile enheder

Et slidt hotel, men rigtig pænt. Blev opgraderer, mod meget lille betaling, til et værelse højere oppe, med en fantastisk udsigt.
Meget hjælpsomt personale. Vi var der uden for sæson, så restauranten var lukket, hvilket de beklagede meget.
Bestemt et sted vi vil vende tilbage til.

Overnattede: maj 2016, rejste som par
Tak, Irene H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes hos Montebello Servatur Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. februar 2017
Google Oversæt

Dear Irene H.

We thank you for the time you have spent in sharing your opinion about your holidays at Servatur Montebello. We are pleased to see that you have had a nice time and you are likely to visit us again.

As you have mentioned, the incredible views you enjoy from the balconies of the apartments or the solarium next to the swimming pool makes the difference. And those are memories that you will keep forever in your mind.

Seeing you enjoying your holidays is what all the staff at Servatur Montebello look for. Your rest and your satisfaction are our main priorities, and we will strive daily while you are here so we can reach them.

When you are about to plan your next holidays in the beautiful island of Gran Canaria, we recommend you to contact us at montebello@servatur.com so we can inform you about all the possibilities you have by staying again in our apartments.

We would be full of joy if we could to welcome you back at Servatur Montebello.

Kind regards,

Servatur Montebello

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 31. marts 2016

Efter 8 dages god ferie på Montebello sammen med et vennepar må vi konkludere, at vi her - alt i alt fik - fik god valuta for pengene.
Vi synes Hotellet har en god beliggenhed med kun ca. 15 minutters ( eller ca 160 trappetrin ) gang fra det store indkøbs center midt i byen. Vi boede i lejligheder under svimmingpoolen ( som ligger på 5 etage ) og her var der faktisk stille og roligt og vi var ikke plaget af støj om natten ..sådan som vi nok havde frygtet lidt.
Sengene kunne være bedre idet de faktisk virker for bløde og er iøvrigt placeret som 2 enkeltsenge istedet for som de fleste andre steder som en dobbeltseng ..hvilket nok ville være at fortrække ...da de heller ikke er for brede MEN ...vi blev mødt af et venligt personale - en god rengøring - veludstyret terrasse med parasol - et godt poolområde med gode solsengen der var til at komme til.
Så alt i alt ...det er nok ikke sidste gang vi holder ferie på Montebello.

Værelsestip: Hvis man er evt. dårligt gående kan det nok være lidt problematisk at vælge Montebello
  • Overnattede: marts 2016, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
10  Tak, Georg D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes hos Montebello Servatur Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. april 2016
Google Oversæt

Dear. Georg D.,

We really appreciate all your wonderful words about Servatur Montebello.

It is a pleasure for us to know that you have had a great time at our establishment and that our facilities and services have been pleasant for you.

Regarding the noise of the shopping center, we let you know that all our apartments are equipped with soundproofed doors and windows.

Concerning the beds, all the apartments and studios dispose of twin beds, but if you prefer to have a double bed, we have the option to put the twin beds together as a double bed. We can also we can put an extra mattress for your comfort.

Best regards,

Servatur Montebello

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. marts 2015 fra mobile enheder

Hotellet er en smule slidt men det ligger fantastisk placeret med sol på terrasserne fra morgen til aften. Poolen er opvarmet og poolbaren, der er åben fra tidlig morgen til sen aften,har en venlig betjening.
Interiøret i lejlighederne er ikke fantastisk og sengene trænger i den grad til en udskiftning, men der er jo en grund til at vi er kommet her igennem 20 år

  • Overnattede: februar 2015
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Melitta A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes hos Montebello Servatur Apartments, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. marts 2016
Google Oversæt

Dear Melitta A
Thank you very much for taking your time in sharing your experience at Servatur Montebello.
We are thrilled to see that you have enjoyed your time at the hotel and that you have been here with us for twenty years.
Of course, we will take into account every single comment from our guests, furthermore this is the best way to improve the service and maintain the standards.
Once again thank you for your feedback. It would be a pleasure to welcome you again in your next trip to Gran Canaria.

Kind regards,

Servatur Montebello

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 4. januar 2013

God og hyggelig atmosfære......så man tænker ikke så meget på at hotellet er ved at være slidt.
Rengøringspigerne er søde og venlige og gør godt rent.
Også i receptionen bliver man mødt med venlighed og humor.
Så vi vender tilbage i marts 2013.

Værelsestip: jeg tror det er ligegyldigt hvor på hotellet man bor.....der er fred og ro de fleste steder...måske pga ganske få børn
  • Overnattede: december 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, ingridvalentin1002
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser