Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
74 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 82 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Book nu, betal under opholdet
183 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
102 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hotel Altamadores(Puerto Rico)
Book nu, betal under opholdet
211 $
Travelocity
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Bahia Blanca(Puerto Rico)
Gratis afbestilling indtil d. 03/08
160 $
Orbitz.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Marina Suites(Puerto Rico)
Book nu, betal under opholdet
165 $
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
El Greco Apartments(Puerto Rico)
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hotel Altamar(Puerto Rico)
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Hotel Riosol(Puerto Rico)
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Pool
  • Restaurant
Anmeldelser (1.493)
Filtrer anmeldelser
1.493 resultater
Medlemsvurdering
1.050
371
55
16
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.050
371
55
16
1
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 1.493 anmeldelser
Anmeldt for 5. maj 2017

Dejligt hotel med super god service og flot beliggenhed. Fine værelser med fantastisk udsigt over lystbådehavnen. Gode senge, god rengøring og et personale der gør sit bedste for gæsterne. Morgenmad med god kvalitet og udvalg.

  • Overnattede: april 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Friiserne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2017
Google Oversæt

Dear Friiserne,

First of all I would like to thank you for sharing your review on Tripadvisor.
We work very hard to give our guests a special holiday, so thanks again for all your compliments and for sharing your positive feedback.
I am delighted to hear that you enjoyed the warm hospitality of our staff, the quality of our cleaning service, the views from our hotel and our location.

I hope to see you on board very soon!

From Marina Gran Canaria with love,
your sincerely,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 4. maj 2017

Marina Bayview ligger med en fremragende udsigt over havnen i Puerto Rico,
Gode værelser og gode fællesarealer
Det trækker dog lidt ned, at selvom hotellet ligger godt, så er der temmelig langt at gå til havnen, fordi man skal ligesom "bagom" for at kunne komme ned af nogle trapper.

  • Overnattede: juni 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Per T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. maj 2017
Google Oversæt

Dear Per T,

I would like to thank you so much for choosing Marina Bayview as your holiday destination & for posting such a delightful review on TripAdvisor.
We are very happy to see that we have fulfilled your expectation and that you had an enjoyable stay with us.
I am delighted to hear that you enjoyed the views from our hotel, your apartment and our location.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 15. april 2017

Da vi ankom til hotellet blev vi mødt af en venlig og hjælpsom reception. Vi fik de lejligheder som vi havde ønsket. Vi er var to familier afsted der ønskede at bo i nærheden af hinanden. Det er tredje gang vi besøger hotellet så vi havde et ønske om i hvilket område vi gerne ville bo. Udsigten over marinaen og havet er fantastisk. Værelserne er lidt gammeldags, men veludstyret med alt hvad vi havde behov for inklusive et godt køleskab.
Poolområdet virker til at være moderniseret inden for de seneste år. Der var solsenge nok og en gratis velfungerende håndklæde service.
Vi havde morgen mad med i vores arrangement. Det var absolut i orden. Selve restauranten virker lidt gammeldags med mange små trin og afsatser.
Generelt er personalet meget venligt og service minded. Vi mødte kun smilende og venligt personale.
Det bedste ved hotellet er nok den fantastiske udsigt ud over havn og hav. Det værste er nok de ca. 150 trin der er ned til havneniveauet, hvor restauranter og forretninger ligger.

Værelsestip: Generelt er hotellet ikke særligt handicap venligt. Der er mange trapper og afsatser.
  • Overnattede: april 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, jjjm2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. april 2017
Google Oversæt

Dear jjjm2017,

Thank you for taking your valuable time & reaching out to write your kind feedback.
I am delighted to see that you had a great holiday on board.
It is very nice to hear that we fulfilled your expectations and you enjoyed the warm hospitality of our staff and the views from our hotel.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Your sincerely
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. april 2017 fra mobile enheder

Er lige kommet hjem fra 1 uges ferie på Marina Bayview, vi havde godt vejr og en dejlig lejlighed og gode senge. Morgen buffeten er helt fantastisk, meget at vælge mellem. Det er ikke et hotel, jeg vil anbefale til familie med børn eller gang besværede, da det ligger et godt stykke oppe. Enten skal man gå ned af 150 trapper eller gå en lang vej uden om, for at komme ned til byen. Hotellet lukker allerede kl. 20.30, så vil sige det er et hotel for voksne, der genrebillede slappe af, og selv lave mad eller spise ude. Billederne er taget fra vores lejlighed.

Overnattede: april 2017, rejste med familie
Tak, 904alicek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. april 2017
Google Oversæt

Dear Sir.

Thank you for taking your valuable time and reaching out to write your kind feedback.
I am delightful to see that you had a great holiday on board!
I'm also pleased that you liked our breakfast and our rooms, it's a pleasure for us to make our costumers satisfied.

For any suggestions, let us know in order to improve ourselves more and more.

Looking forward to welcoming you again on board!

From Marina Gran Canaria with love,
Barbara

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. april 2017 fra mobile enheder

Fantastisk dejligt hotel, som er godt beliggende. Yderst venligt personale. Wifi fungerer rigtigt godt, også om aftenen. Rene og pæne værelser og fint poolområde. Maden i poolbaren er i den bedre kategori.

Overnattede: april 2017, rejste med familie
Tak, Rikke S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. april 2017
Google Oversæt

Dear Rikke S,

I would like to thank you so much for choosing Marina Bayview as your holiday destination & for posting such a delightful review on TripAdvisor.
We are very happy to see that we have fulfilled your expectation and that you had an enjoyable stay with us.
I am delighted to hear that you enjoyed our location, our WiFi and the quality of our cleaning service.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser