Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert”
Anmeldelse af Marina Bayview

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Marina Bayview
Vurderet som nr. 3 ud af 67 hoteller i Puerto Rico
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereSølv-niveau
Anmeldt 17. maj 2017 fra mobile enheder

Lækkert
lige i smørhullet med fed udsigt over havnen dejligt rent og gode senge super morgenmad

-minus er alle de trapper som man godt kan blive lidt træt af
Og hvis man godt kan lide at bruge deres lille meget beskedne fitness rum skal man være heldig hvis maskinerne virker vi var der en uge og det blev ikke lavet mens vi var der

Overnattede: Januar 2017, rejste som par
Tak, Dorthelarsen1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2017
Google Oversæt

Dear Dorthelarsen1974,

I would like to thank you so much for choosing Marina Bayview as your holiday destination & for posting such a delightful review on TripAdvisor.
We are very happy to see that we have fulfilled your expectation and that you had an enjoyable stay with us.
I am delighted to hear that you enjoyed the quality of our cleaning service, the views from our hotel and our breakfast buffet.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.373)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 1.373 anmeldelser

Anmeldt 5. maj 2017

Dejligt hotel med super god service og flot beliggenhed. Fine værelser med fantastisk udsigt over lystbådehavnen. Gode senge, god rengøring og et personale der gør sit bedste for gæsterne. Morgenmad med god kvalitet og udvalg.

  • Overnattede: April 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Friiserne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2017
Google Oversæt

Dear Friiserne,

First of all I would like to thank you for sharing your review on Tripadvisor.
We work very hard to give our guests a special holiday, so thanks again for all your compliments and for sharing your positive feedback.
I am delighted to hear that you enjoyed the warm hospitality of our staff, the quality of our cleaning service, the views from our hotel and our location.

I hope to see you on board very soon!

From Marina Gran Canaria with love,
your sincerely,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. maj 2017

Marina Bayview ligger med en fremragende udsigt over havnen i Puerto Rico,
Gode værelser og gode fællesarealer
Det trækker dog lidt ned, at selvom hotellet ligger godt, så er der temmelig langt at gå til havnen, fordi man skal ligesom "bagom" for at kunne komme ned af nogle trapper.

  • Overnattede: Juni 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Per T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. maj 2017
Google Oversæt

Dear Per T,

I would like to thank you so much for choosing Marina Bayview as your holiday destination & for posting such a delightful review on TripAdvisor.
We are very happy to see that we have fulfilled your expectation and that you had an enjoyable stay with us.
I am delighted to hear that you enjoyed the views from our hotel, your apartment and our location.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. april 2017

Da vi ankom til hotellet blev vi mødt af en venlig og hjælpsom reception. Vi fik de lejligheder som vi havde ønsket. Vi er var to familier afsted der ønskede at bo i nærheden af hinanden. Det er tredje gang vi besøger hotellet så vi havde et ønske om i hvilket område vi gerne ville bo. Udsigten over marinaen og havet er fantastisk. Værelserne er lidt gammeldags, men veludstyret med alt hvad vi havde behov for inklusive et godt køleskab.
Poolområdet virker til at være moderniseret inden for de seneste år. Der var solsenge nok og en gratis velfungerende håndklæde service.
Vi havde morgen mad med i vores arrangement. Det var absolut i orden. Selve restauranten virker lidt gammeldags med mange små trin og afsatser.
Generelt er personalet meget venligt og service minded. Vi mødte kun smilende og venligt personale.
Det bedste ved hotellet er nok den fantastiske udsigt ud over havn og hav. Det værste er nok de ca. 150 trin der er ned til havneniveauet, hvor restauranter og forretninger ligger.

Værelsestip: Generelt er hotellet ikke særligt handicap venligt. Der er mange trapper og afsatser.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, jjjm2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. april 2017
Google Oversæt

Dear jjjm2017,

Thank you for taking your valuable time & reaching out to write your kind feedback.
I am delighted to see that you had a great holiday on board.
It is very nice to hear that we fulfilled your expectations and you enjoyed the warm hospitality of our staff and the views from our hotel.

Looking forward to welcoming you on board again.
From Marina Gran Canaria with love,
Your sincerely
Kristof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. april 2017 fra mobile enheder

Er lige kommet hjem fra 1 uges ferie på Marina Bayview, vi havde godt vejr og en dejlig lejlighed og gode senge. Morgen buffeten er helt fantastisk, meget at vælge mellem. Det er ikke et hotel, jeg vil anbefale til familie med børn eller gang besværede, da det ligger et godt stykke oppe. Enten skal man gå ned af 150 trapper eller gå en lang vej uden om, for at komme ned til byen. Hotellet lukker allerede kl. 20.30, så vil sige det er et hotel for voksne, der genrebillede slappe af, og selv lave mad eller spise ude. Billederne er taget fra vores lejlighed.

Overnattede: April 2017, rejste med familie
Tak, 904alicek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manager H, Director de Recepción hos Marina Bayview, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. april 2017
Google Oversæt

Dear Sir.

Thank you for taking your valuable time and reaching out to write your kind feedback.
I am delightful to see that you had a great holiday on board!
I'm also pleased that you liked our breakfast and our rooms, it's a pleasure for us to make our costumers satisfied.

For any suggestions, let us know in order to improve ourselves more and more.

Looking forward to welcoming you again on board!

From Marina Gran Canaria with love,
Barbara

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Puerto Rico
0,3 km væk
Marina Suites
Marina Suites
Nr. 2 af 67 i Puerto Rico
3.352 anmeldelser
1,6 km væk
Gloria Palace Royal Hotel & Spa
13,9 km væk
Gold By Marina
Gold By Marina
Nr. 1 af 135 i Playa del Ingles
1.645 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
12,1 km væk
Seaside Grand Hotel Residencia
6,6 km væk
Cordial Mogan Playa
Cordial Mogan Playa
Nr. 1 af 2 i Puerto de Mogan
4.290 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Marina Bayview? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Marina Bayview

Adresse: Avenida de Guayadeque, 3, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien (Tidligere Ipanema Park Apartments)
Beliggenhed: Spanien > De Kanariske Øer > Gran Canaria > Puerto Rico
Faciliteter:
Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 1 romantisk hotel i Puerto Rico
Nr. 4 grønt hotel i Puerto Rico
Prisområde: 615 kr.-1.746 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Marina Bayview 3*
Antal værelser: 113
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Marina Bayview. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Ipanema Park Apartments Hotel Puerto Rico
Ipanema Park Apartments Puerto Rico

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering