Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (995)
Filtrer anmeldelser
995 resultater
Medlemsvurdering
433
306
150
62
44
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
433
306
150
62
44
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 995 anmeldelser
Anmeldt d. 3. juli 2018 fra mobile enheder

Vi var i dette hotel i 2016, og vi kom igen i år. Vi var 7 der rejste, 2 familier (2 voksne, 2 børn, og 3 voksne). Vi elskede stedet! Da mig og min kæreste har været der før betalte vi ikke for internettet som ellers kostede 25 Euro pr. Uge.
Stedet er flot og er meget rent!
Alle personale er rigtig flinke, og gør opholdet endnu bedre!

Man får sol lige fra morgenen indtil kl. 20-21 om aftenen på hotellet.

Der er slet ingen minut som vi syntes under vores ophold.

Vi anbefaler stærkt dette hotel for alle!

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Gaaba J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Raúl B, Director de Relaciones Públicas hos Cabau Cala D'Or, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juli 2018
Google Oversæt

Dear guest,


Thank you very much for sharing with us your experience with us on TripAdvisor! We are glad to hear that you enjoyed your holidays.


We look forward to see you soon,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. december 2016 fra mobile enheder

Dejligt nyrenoveret hotel med det bedste wifi ever - var i stand til at streame alle DR tv og radio kanaler på tablet.
Flotte lejligheder der var rene og pæne - meget venligt personale.
Gæsterne var fortrinsvis englændere og få svenskere.
Man skal være obs på at hotellet ligger højt oppe "på skyggesiden" sol fra ca kl 13 og indtil den gik ned.
Der var 187 trin ned ad de stejle trapper til byen - en taxa kostede kun 3 euro.

Dato for ophold: december 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Ajako
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. august 2016

Har boet på samme værelse på dette hotel to år i træk henover julen og vi vælger det højest sandsynlig også til jul igen, hvis rejsen går til Gran Canaria. SKØNT hotel. Fantastisk udsigt udover hele Puerto Rico og havet. Der sker altid noget ved poolområdet både om dagen og aftenen. OBS: Høj musik om dagen. WIFI kræver tålmodighed og maden i poolbaren er ikke noget at råbe hurra for, men sødt personale der joker meget. Værelserne er meget rene og køkkenet er skønt at have. Fra centret kan man køre hjem i taxa på start-taksten - generelt er det meget billigt at køre med taxa. En tur til Playa del Ingles eller Las Palmas med en af de lokale busser er dog en oplevelse værd. Og så vil jeg anbefale at tage en tur til Playa de Amadores. En rigtig smuk og hyggelig strand. :-)

Værelsestip: Vi elsker værelse 306 - perfekt udsigt til hele poolområdet, centret og havet! ;-)
Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ditte K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. marts 2013

Lidt for meget engelsk underholdning efter min smag. Bingo foregår ved poolen, hvilke er lidt irriterende hvis man ikke er med. Men en god pool og flot udsigt og venligt personale. Der er kamp om ligge stolene ved poolen, hvis du skal nå at have en, er der en god ide at møde op ved poolen tidligt, når de låser liggestolene op.

Dato for ophold: august 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Emsensofi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 3. marts 2011

Vi ankom og havde en kort klatretur op af trapperne til hotellet omkring 20, receptionen var hjælpsom og barpersonalet venligt, især med børn, værelset var rent og rengøringspersonalet var meget godt, deriblandt til at vaske op .
Hotellet blev holdt rent inkl. pool. Vi havde nogle kakkelakker på værelset til tider, men vi var i stueetagen og dette er ikke ualmindeligt på Gran Canaria.
Entertaineren Leo var meget god, han får dig til at føle dig velkommen og laver bingoquizzer. Dart og poolkonkurrencer. Noget aftenunderholdning, ABBA hyldest osv. Sengene var meget ubekvemme, jeg har været i hæren i 17 år, men dette var den mest ukomfortable seng, jeg nogensinde har sovet på, selv ude på øvelse.
Gåtur til bycentrum er ned ad trapper, men ikke langt væk og taxi er 2 euro tilbage opad, strand 15 min. gåtur væk, fin spadseretur.
Restaurant på stranden tog 3,50 euro for børnemåltid inkl. is, dejlig udsigt over havet og levende musik. Værd at spørge restauranter, om børn spiser gratis, de vil sige ja eller tilbyde en gratis drink.
Vær opmærksom når man spiser, for hvis man har små børn, så spørg efter en lille cola eller de vil bringe halve liter ud og opkræve mere. Samlet set var hotellet godt, hvis man vil have en billig ferie, da det er rent, godt beliggende, personalet ikke er uforskammet, som anmeldelsen nedenfor siger, det er noget ævl, rengøringsfolk starter tidligt, er jeg enig i, og Leo laver lidt sjov, og hvis du er let at fornærme, så er det dit problem, han ikke er uforskammet og mine børn elskede ham

Tak, bobis_10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.co.uk. Se original
Se flere anmeldelser