Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tutto ok”
Anmeldelse af Hotel Riviera

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Riviera
Vurderet som nr. 51 ud af 71 hoteller i Misano Adriatico
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste med familie
Tak, Alessia B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 66 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, sharonina87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, Paolo P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, _cinziarossi_m
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, Chiara B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Misano Adriatico
1 km væk
Hotel Augustus
Hotel Augustus
Nr. 4 af 71 i Misano Adriatico
383 anmeldelser
1 km væk
Residence Imperial
Residence Imperial
Nr. 34 af 71 i Misano Adriatico
100 anmeldelser
1,4 km væk
Villaggio Mithos
Villaggio Mithos
Nr. 41 af 71 i Misano Adriatico
136 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Hotel Oberdan
Hotel Oberdan
Nr. 64 af 71 i Misano Adriatico
118 anmeldelser
0,6 km væk
Park Hotel Kursaal
Park Hotel Kursaal
Nr. 12 af 71 i Misano Adriatico
542 anmeldelser
0,3 km væk
Residence Roxy
Residence Roxy
Nr. 65 af 71 i Misano Adriatico
63 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Riviera? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Riviera

Adresse: Via Piemonte 18, 47843, Misano Adriatico, Italien
Beliggenhed: Italien > Emilia-Romagna > Province of Rimini > Misano Adriatico
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 51 ud af 71 hoteller i Misano Adriatico
Prisområde: 551 kr.-1.319 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Riviera 3*
Antal værelser: 40
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Riviera. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering