Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
tina a

Forfærdelig

Anmeldelse af Golden Odyssey
1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. okt. 2023fra mobile enheder
Hotellet er slidt og trænger i den grad til renovering.
Vi var der med Bravo Tours i sidste uge og det var under alt kritik. Værelserne var mega lydte og hele natten igennem kunne aircondition høres som en dryppen inde i væggen. Der blev ikke gjort rent på værelset hele ugen og vi fik ikke skiftet sengelinned og håndklæder en eneste gang. Pool områderne er ok. Liggestolene er ikke af nyere dato og kunne bruge servicetjek.
Maden i buffeten er kedeligt. Udvalget næsten det samme hver dag. Der serveres kun margarine til morgenmaden (føj). Der blev bagt pizzaer hver dag men hvis ikke du bare skulle have en oste pizza skulle man være deri første halvdel af åbningstiden. Drikkevarerne var fortyndet og smagte ikke godt.
Vælger aldrig dette hotel igen
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Undgå dette hotel
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
    2.075 kr.
1.780 resultater
9-14 af 1.780 anmeldelser
Anmeldt d. 30. september 2023

Dette hotel er bestemt ikk 4 stjerner OVERHOVEDET ikk i nærheden
Der er så mange ting at jeg ikk ved hvor jeg skal starte😳

Hotellet er ekstrem lydt
Der er musik til langt ud på natten samt larm på gangene
Og personalet gør intet
Service er dårlig
Poolbar er absolut elendig
Kun tyndt øl og det lokale rød/hvid vin som smager absurd dårligt
Intet andet kan fåes
Deres såkaldte ALL Invlusive er så ringe
Maden samme hverdag meget lidt variation
Der kunne nævnes mere men ikk nødvendigt
I det hele taget så skal man holde sig langt væk medmindre man vil ha en dårlig ferie

Brian Danmark

Værelsestip: Bliv væk
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Charlotte F
Anmeldt d. 18. september 2023

Dejligt hotel, meget servicerende personale og en virkelig fantastisk overtjener. Hotellet er ældre og man kan da se at pools er af ældre dato men rene og pæne. Der er varierende mad i buffeten, der er ikke det store udvalg i pool baren, men der er det ungerne vil have= pommes frites, burgere og nuggets.

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Susie J
Anmeldt d. 17. september 2023 fra mobile enheder

Vi er to par og har fået værelser med balkon. Balkonnerne er vendt mod nord, hvilket gør at vi kan opholde os der, både aften og i dagtimerne.
Værelserne har en lille og kort "dobbeltseng". Sengen har en udmærket kvalitet, den er bare for lille.
I værelset er der installeret aircondision. Den larmede så meget at vi ikke kunne sove. Derfor slukkede vi den og åbnede døren ud om natten, men det var meget varmt at sove i.
Vi skulle have gjort opmærksomt på problemet efter vores opdagelse, så fejlen ligger hos os.
Vi er for første gang nogesinde på et all inklusiv hotel.
Der er mange retter at vælge imellem og det vi synes bedst om er alt det gode græske mad, med tomater, feta, og lam.

Værelsestip: Er der noget som ikke fungerer, så gør opmærksomt på det fra start.
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anna R
Anmeldt d. 23. oktober 2022

Fint hotel med okay mad (all incl) og lækre pools. Hotellet er ved at være lidt slidt: ledninger der stikker ud fra væggen, skævt toilet, slidte møbler osv. Men det fungerer. Vi havde værelse direkte til poolen (4 personer) og det var lækkert og kan anbefales. Maden er okay - bliver ensformig hen ad vejen men der er masser at vælge mellem men det er klassisk "billig" buffet. Pris og hotel passer fint sammen - man får ikke luksus men det betaler man heller ikke for. Der er et godt stykke vej til by og strand, men strandbus hjælper på det. Udover byen ca 2 km fra hotellet, er man langt fra alting. Minibutik på hotellet er meget begrænset udvalg.

Dato for ophold: oktober 2022
Tak, 678cindieh
Anmeldt d. 22. august 2022

Min familie og jeg havde booket 14 dage gennem Bravo Tours på hotellet, men umiddelbart er rengøring og udskiftning af sengetøj ikke planlagt hertil, for trods det at der var hedebølge og flere besøg i receptionen, skulle der kontakt til rejsebureau til for at få skiftet sengetøj efter 8 dage. Rengøringen har vi stadigvæk til gode efter 8 dage. Der er ikke skyggen af service fra nogle af medarbejderne. som eksempel herpå kunne jeg ikke få pas retur før jeg kunne betale skat kontant. Jeg blev sendt afsted med shuttlebussen fra receptionen, men da den skulle retur havde chaufføren glemt mig så jeg stod første dag i et nyt land, i en ny by og en knude i maven. Et andet eksempel er en receptionist, der mener det er mere vigtigt at tage en telefon og bruge 10 minutter på at snakke, mens jeg er i gang med at betale for skat og leje af håndklæder. Eller da der skulle være speciel night (mors dag/bedstemors dag) og alle fra nær og fjern var inviteret til hotellet så dem der havde bestilt et ophold med all inclusive, blev til når det passer ind i de 2 bartenderes plan, hvor udefra kommende der betaler selvfølgeligt står først. Det betød lange køer af fædre der skulle hente sodavand/vand til børn og hvis presset blev for stort måtte man gå op i minimarked og købe noget at drikke, hvis ikke vi kunne vente. Generelt virker hotellet beskidt og slidt, samt medarbejderne ikke glade, hvilket føles på os som gæster og deres lyst til at være service minded. Et positivt islæt er “animation” Magic Mike og hans kone, der virkeligt forsøger at give kunderne en god oplevelse, men i det setup, de er en del af er det en umulig opgave. Det er primært et hotel for englændere, hvilket betyder man skal være villig til at flytte andre folks håndklæder for at få en plads, samt stå op hvis man vil se shows, for alt er altid optaget trods det der ingen mennesker bruger stole og solsenge.
Maden er egentligt ok, men det er det næsten det samme hver dag, så 14 dage kan godt føles som lang tid. All inclusive drikkevarerne er alt sammen i plastic krus det ikke kan genbruges samt af en lav kvalitet (lokalt er det ihvertfald ikke) men nok nærmere billigst muligt. Der er udskænkning fra medarbejdere på øl, vin og vand, i forbindelse med pool, hvilket danner lange køer men nok egentligt er klogt nok med tanke på de primære gæster.
Det er helt sikkert min familie og jeg aldrig kommer tilbage til dette hotel, men må finde andre alternativer på Rhodes, der er har været et dejligt sted at være med hensyn til klima og varmen, om end det hotel vi fandt gennem Bravo Tours, var langt under den standard vi har været vant til når vi tidligere har valgt rejsemål med Bravo Tours.

Med venlig hilsen

Familien i værelse 819