Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.077)
Filtrer anmeldelser
2.077 resultater
Medlemsvurdering
1.328
537
163
37
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.328
537
163
37
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.077 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2017 fra mobile enheder

Vi var en familie med to børn på 5 og 8 på efterårsferie.
Der var en god atmosfære, og mange nationaliteter. Masser af pools og liggestole. God kvalitet af mad i buffet-restaurant, selvom der til tider var gengangere. Men super med 2 rigtig gode a la carte restauranter, der var del af all inclusive. Pool-restaurant (frokost) fungerede fint som alternativ.
Vandland tilknyttet hotellet fungerede ligeledes fint.
Vi betalte ekstra for at opgradere til “swim up”, hvilket var alle pengene værd.
Dårlig udstyret fitness-rum trækker sammen med meget støj i buffetrestaurant ned, men vi kunne godt finde på at komme igen.

Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
1  Tak, KajKromann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kate2017Katerina, Guest Relations Manager hos Atlantica Aegean Blue Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. oktober 2017
Google Oversæt

Dear KajKromann,

We thank you for your 5-star review!!

It’s always a pleasure to read such amazing reviews as yours. It’s what motivates us to continue offering the highest level of services and we truly thank you for that.

We hope to have the pleasure of welcoming you back again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. august 2017

Dette hotel kan helt klart anbefales til familier. Deres all-inclusive fungerer virkeligt godt. Maden er meget varieret og der er et stort udbud. Selv kræsne børn kan finde noget de kan lide uden at det skal være friturestegt. Der er god servering overalt på hotellet og personalet er exceptionelt venlige. Stranden er faktisk bedre end den ser ud til på billederne - okay, det er ingen hvid sandstrand - men der er dejligt og masser af vandaktiviteter et stenkast fra selve hotellet.
Badelandet fungerer også rigtig fint. Vi brugte ikke en masse tid der (vi havde børn på 10 og 14 med) - men for mindre børn, tror jeg faktisk det er rigtig fint.
Generelt er hotelfaciliteterne rigtig velholdte og flotte. Det er et smukt hotel hvor alting fungerer godt.
Der bor mange forskellige nationaliteter - hvilket var et kæmpe plus. Det er ikke domineret af en nation. Jeg synes også folk opførte sig rigtig pænt. Børneunderholdningen om aftenen virker til at være god - den mindste var ihvertfald begejstret. I løbet af dagen er der også mange aktiviteter for børn som de kan deltage i.
Alt i alt, kan dette klart anbefales.
Lige et par tips:
- Hvis du vil booke på a la carte restauranterne, så gør det i receptionen og ikke via info kiosken, som de ellers skriver.
- Vi havde et almindeligt værelse - men var sygt misundelige på dem som havde swim-up - overvej det - det så virkeligt lækkert ud.

Værelsestip: Gå efter swim-up! Det er dyrere, men super lækkert.
  • Overnattede: august 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Kim H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kate2017Katerina, Guest Relations Manager hos Atlantica Aegean Blue Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2017
Google Oversæt

Dear Kim H,

We thank you for your 5-star review!!

It’s always a pleasure to read such amazing reviews as yours. It’s what motivates us to continue offering the highest level of services and we truly thank you for that.

We hope to have the pleasure of welcoming you back again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. juli 2017

Dette hotel var perfekt for os som rejste med vores datter på 8,5 mdr. Meget familievenligt, dejlig placering ud til havet, super god mad, og meget venlig staff. Vi blev opgraderet til suite, og boede i første række mod havet. Simpelthen uovertruffen og lækkert. Vi havde bestilt tremmeseng, sterilisator og højstol til værelset, og det fungerede rigtig godt. Det eneste minus, for os, var sengen. Madrassen var tydeligvis Memory Foam og det er alt for varmt at sove på. Selv i airco tempererede rum.

Værelsestip: Vælg et værelse med privat adgang til pool
  • Overnattede: juni 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, marielouise_holm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kate2017Katerina, Guest Relations Manager hos Atlantica Aegean Blue Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juli 2017
Google Oversæt

Dear marielouise_holm,

We thank you for your 5-star review. It’s always heartwarming to read such lovely comments and to realize that our guests appreciate the hard work we put in to making everyone’s stay special. Your kind words motivate us to continue offering the highest level of services and we truly thank you for that.

We proudly shared your review with our friendly team so that they may also see that their hard work pays off. We were especially happy to read that you enjoyed the room upgrade as well as the excellent and friendly service our staff provided you.

We look forward to seeing you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. august 2016

Hvis du er til All inclusive med alt hvad det indebærer, så kan dette hotel absolut anbefales. Vi havde begge piger (9 og 13) med, boede på Familieværelse med adgang til pool. dejligt værelse, rent og pænt med lille terrasse til poolen. Familien var ikke helt enige om beliggenheden på hotellet, vores terrasse lå i skygge og personligt syntes jeg det var lidt øv at poolen her lå i skyggen, andre i familien nødt netop dette. Alt fungerede perfekt, der var pænt og rent, meget venligt og opmærksomt personale. Vi har tidligere oplevet kaos og beskidte restauranter når der er all inclusive, men her EN FORNØJELSE. God varieret mad, daglige temaer, kun en indgang til restauranten og der var pladsanvisning fra det opmærksomme personale, pænt og rent hele tiden, langt over den standard vi tidligere har oplevet på hoteller med lignende "stjerner". God underholdning om aftenen - her var guider der virkelig kunne synge og underholde - især de små børn var meget begejstrede. Relaxområde med stor dejlig pool ned til stranden. For en gang skyld en opsynsmand omkring poolen der fulgte de regler der var sat, så badedyrene, vandpistoler, børn i spaen m.v. blev stoppet/fjernet - hotellets regler. Det var ikke fordi børn ikke var velkommen, men der var bare regler for dette område - dejligt. Der var flere store poolområder hvor man kunne undfolde sig. Den Italienske restaurant besøgte vi lørdag inden afrejsen, det var en fornøjelse - skøn mad og igen helt fantastisk opmærksom personale - vores datter fik resterne af hendes pizza med hjem, tjeneren havde set at hun ikke spiste tomaterne, så de var fjernet på resterne vi fik med hjem - klasse og overskud, vi er imponeret.
Vandparken fungerede rigtig fint for os - 5 forskellige fine rutchebaner der fint gjorde det for den uge vi var der. Her var der også godt styr på reglerne og meget aktive livredder der havde øjne på det meste, ikke mindst når ungerne kom susende ned.
Alt i alt en rigtig godt hotel som vi gerne kommer tilbage til og klart kan anbefale. Vi oplevede de sidste dage (i uge 31) at der kom en del gæster fra UK og de var ret larmende i forhold til de gæster vi boede med første del af ugen .

Værelsestip: Vi boede på værelse 058 med pool adgang - det meste af fløjen (fra værelse 056 - ca. 070 lige numre) ligger i skygge det meste af dagen.
  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Thomas1102
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alexandros K, Manager hos Atlantica Aegean Blue Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. august 2016
Google Oversæt

Dear Thomas1102,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay with us. I'm very happy to hear you had such a good holiday with us and I hope that we will have the pleasure of welcoming you back again in the future.

Best Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. juli 2016 fra mobile enheder

Utrolig sødt personale, lækre faciliteter, super mad og smuk beliggenhed! Perfekte rammer for en total afslapningsferie. Vores to drenge på 9 og 12 havde en fest og når børn er glade så er forældrene det også!!!
Aftenunderholfningen har høj klasse!

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
1  Tak, Mik1236
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alexandros K, Manager hos Atlantica Aegean Blue Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2016
Google Oversæt

Dear Valued Guest,

Thank you for your 5* review on TripAdvisor about your recent stay here at Atlantica Aegean Blue. We appreciate your feedback and we are happy to hear that you enjoyed your holiday with us.

We hope we can have the pleasure of welcoming you back again in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser