Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.885)
Filtrer anmeldelser
3.885 resultater
Medlemsvurdering
2.891
743
185
47
19
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.891
743
185
47
19
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 3.885 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2015

Dette ressort er så fantastisk , hotellet er meget mere en billeder viser, vi blev opgraderet til swim op værelse ,som er din egen pool uden for døren . Hotellet ligger ved stranden, ingen børn under 16 ,. Romantik og Luksus hele vejen rundt ,

Værelsestip: Sørg for at få udsigt over havet
  • Overnattede: september 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Emmelie1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AtlanticaImperial, Guest Relations Manager hos Atlantica Imperial Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. september 2015
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for taking the time to write a review and for sharing your experience with other readers.

We appreciate your kind comments on our hotel facilities. These will be passed on to the relevant departments with pleasure.

We hope we may welcome you back to our hotel in the future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt 10. maj 2015 fra mobile enheder

Jeg ankom på min fødselsdag den 25. april og vi blev ikke skuffede. Jeg blev opgraderet til en pool swim-up-værelse med havudsigt, og det var en meget værd. Drinks og cocktails var fremragende, maden var rigtig god, og den vigtigste del er, at jeg følte mig velkommen og personalet var meget høfligt og hjælpsomt. Jeg kan ikke understrege nok, hvor afslappende og smuk hotellet ligger. Tager tilbage igen, ingen tvivl.

1  Tak, christian e
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.co.uk. Se original
AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Atlantica Imperial Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. maj 2015
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for your positive review.

We are delighted you had a great holiday with us, hopefully you will return to visit us again soon.

Until next time, hold on to your excellent holiday memories.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. november 2013

Super dejligt hotel med beliggenhed lige ved vandet. Alt er perfekt og der kan ikke sættes en finger på noget. Dejligt at det er et hotel kun for voksne. Atmosfæren er i top. Vi boede i en junior suite med pillowmenu ned til vandet Der er lækkert og alligevel ikke alt for fint. Eneste minus er byen omkring hotellet. Der er desværre ikke meget at komme efter. Hvis man skal se andet end hotellet vil jeg anbefale at man lejer en bil.

Værelsestip: Book en juniorsuite med egen sunlounge.. Det er alle pengene værd.
  • Overnattede: oktober 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, MrsDk_1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Atlantica Imperial Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. marts 2014
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for writing a Trip Advisor review.
It is very kind of you to share your excellent comments and we are so pleased you enjoyed your holidays.
We are sorry to hear that Kolymbia region was not to your personal taste.

Nevertheles,we hope to welcome you back to Atlantica in the near future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. september 2013

Perfekt service og forkælelse i top klasse der mangler ikke noget og så lige det plus at hotellet ikke er for børn under 16. Dejligt at man var konsekvent ved gæster der forsøgte at spise aftensmad i shorts. Super underholdning dagligt og selvom hotellet er "besat af englændere" er der plads til alle.
Maden var bare super - gode variationer og selvom vi var der i 14 dage var det ikke mange gengangere på de kæmpe buffer.
Dejligt at personalet ikke higer efter drikkepenge eller er pågående. Når de så får er taknemmeligheden ikke til at beskrive.
Ingen tvivl næste gang er 14 dage ikke nok.
De eneste minusser er at man på et 5 stjernet hotel skal betale for at bruge pengeskabet på værelset 40 euro samt betale 1 euro for at få vejet sin kuffert. Bruger man hotellets liggestole ved stranden koster det 3,5 euro/person/dag hvilket ikke virker så tiltagende.

  • Overnattede: juni 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Godset
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Atlantica Imperial Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. marts 2014
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for writing a Trip Advisor review and for sharing your experience with other readers.

The safe charge is an additional fee that is not included in your holiday cost and of course always advertised as a facility with extra charge.

The beach in front of the hotel is not owned by Atlantica and is a public beach.

Despite the above we are so pleased you enjoyed your holidays and we hope to welcome you back to Atlantica in the near future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. august 2013

Jeg var afsted med min kæreste i August 1 uge. Det var helt vildt fedt. Vores forventninger var høje og vi blev ihvertfald ikke skuffede. Alt er i top. Vil gerne afsted igen til det samme resort. Kan varmt anbefales. Man får hele pakken.

  • Overnattede: august 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SandraHinke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Atlantica Imperial Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. marts 2014
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your review and for holidaying with us at the Atlantica Imperial Resort.

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you would recommend the hotel.

We hope to welcome you back in the near future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser