Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Annette K
Sigtuna, Sverige

5 stjerner er de værd

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. okt. 2024fra mobile enheder
Et af de bedste 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ hoteller vi har været på. Besøgte hotellet første gang Oktober 2023 og nu igen 2024.
Utrolig venlige og imødekommes personale og det gælder alle uanset funktion.
Her er rent og hyggeligt, der er en vis ro over hotellet. Svømmede hver morgen og nød en kop kaffe i solopgangen bagefter.
Hotellet har Padel og tennis bane, gym og spa.
TIPS tá med ekstra kroge med sugekopper til glasset på balko gen så I kan hænge op vådt badetøj - den der findes rækker ikke.
Vi kommer tilbage
Dato for ophold: oktober 2024
Værelsestip: Tá med kroge med sugekopper Badesko er ikke nødvendigt til stranden, ser er kun lidt sten.
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
  • Vio.com
1.845
1-6 af 2.270 anmeldelser
Anmeldt d. 25. juni 2024

Fantastisk hotel !!!!
Vi har prøvet mange hoteller som er 5 stjernet men Sentido port royal er i en klasse for sig selv.
Morgen Buffeten var fin men FANTATISK mad fik man på Armira og La Pasteria og servicen fra Giota og hendes skønne personale DET skal bare prøves
Man kunne nyde dagen ved poolen og blive opvartet af det super gode personale
Og stor ros til rengøringenspersonalet også
Bare en 5 stjernet oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for ophold: maj 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Mike h
Anmeldt d. 10. september 2023 fra mobile enheder

Wauv, sikke et hotel. Personalet er utrolig service minded, og det gælder over det hele. Vi havde et DB værelse, skøn seng, mini bar, lækker håndklæder og shampoo samt sæbe. Vi havde tilkøbt all inklusiv. Det kan anbefales. Meget lækker mad til alle måltider, samt 2 alle carte restauranter. Lokal vin som smager skønt. Mange forskellige drinks. Hotellet ligger 50 meter fra stranden, skøn sandstrand, dog med lidt rullesten på bunden. Solvognen på standen er gratis . 2 skønne pools og masser af solvogne. Gratis pool håndklæder, som er store og tykke. De kan skiftes hver dag. Menu kortet skal downloades, hvilket er et minus.

Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, U6771GGcharlottes
Anmeldt d. 15. august 2022

Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra ferie fra dette skønne hotel! og wauh! Det gik over alle vores forventninger!
Hotellet er så flot, så rent og romantisk for par!
Der er en dejlig ro og perfekt for par, som bare vil nyde hinanden og have en rolig, dejlig og hyggelige uge. Poolen var virkelig også flot og de omkringliggende omgivelser ved poolen.
Vi havde morgenmad med i prisen og det er den bedste buffet vi har prøvet. Personalet skænkede hele tiden med frisk kaffe, mens man også kunne bestille iskaffe.
Desuden er servicen i top! Man følte sig virkelig speciel og man måtte nærmeste ikke løfte en finger selv.
Normalt er jeg ikke til at rejse tilbage til et hotel, men det her hotel ville jeg sagens kunne rejse tilbage til! Det snakkede både min kæreste og jeg om.
Virkelig verdensklasse - vi ville gerne have haft flere dage!

Dato for ophold: august 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 178kamillak
Anmeldt d. 23. juli 2022 fra mobile enheder

Virkelig lækkert - rent hotel med mange muligheder.
De tilbyder forskellige hold med yoga-TRX-gåture i naturen.
Et rigtig godt sted hvis man trænger til fred og ro og forkældelse.
Personalet er meget profesionelle

Er dog et stille hotel, hvis man som vi havde unge mennesker med

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Bangalsoe
Anmeldt d. 9. juli 2022

Uanset om du bor i en lejlighed der er trukket lidt væk fra stranden, eller om du bor på første række med pool, har du en smuk udsigt udover Rhodos og havet.
Alt er smukt og stilfuldt, og servicen er i top. Smukt placeret tæt ved stranden så du kan få både strand og pool.

Personalet er en kategori for sig. Om det er gartneren du møder, eller front desk så møder alle dig med smil og en hilsen. Du føler dig set, hørt og taget imod på en yderst behagelig, professionel måde. Intet mindre end udsøgt sted.

Maden er udsøgt, og trods buffet, så skiftes der stadig indenfor de retter. F.eks flere forskellige typer risotto alt efter dag, eller typer lasagne... Det gør at det ikke bliver kedeligt, og man udforsker maden hver dag.

Så ønsker du et kæreste ophold, solo ferie eller noget helt andet så er dette bestemt en anbefaling værdig..

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste alene