“Ægte græsk taverna”
Anmeldelse af To Posperi

To Posperi
nr. 11 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 68 kr. - 137 kr.
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 13. juni 2024 fra mobile enheder

Denne restaurant er en restaurant som man skal besøge, hvis man vil smage andre retter en de sædvanlige turist restauranter ligger i et beboelse kvarter i den gamle by i jalissios væk fra centrum. Betjeningen og service er utrolig god. Dette er en familie restaurant.Vi var på Rhodos i en uge, boede i Rhodos ny. Tog bus 2 gange kun for at besøge dette sted og bus hjem. Det bedste sted på Rhodos, tro mig. Vi har besøgt 28 forskellige græske øer. DETTE ER ET MUST

Dato for besøg: juni 2024
1  Tak, knud valdemar n
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 11. maj 2024

Hyggelig atmosfære, dejligt personale og ikke mindst skøn mad til fornuftige priser. Spiste der 3 gange og rigtig dejlig autentisk mad hver gang. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: maj 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, danish14
Anmeldt 28. august 2023 fra mobile enheder

Autentisk græsk mad når det er bedst.
Absolut rimelige priser.
Hyggelig stemning.
God service.
Lokal restaurant.
Kan klart anbefales

Dato for besøg: august 2023
Tak, Janniewilliams
Anmeldt 6. oktober 2022 fra mobile enheder

Græsk Taverna som en taverna skal være: afslappet stemning, familiedreven og fantastisk veltilberedt mad. Betjening med et smil!

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, Taco B
Anmeldt 13. august 2022

Super lækker autentisk græsk mad. Lækkert udvalg, høj kvalitet, god betjening - helt igennem en god solid oplevelse

Dato for besøg: august 2022
    • Mad
Tak, JosefineT79

Rejsende, der kiggede på To Posperi, kiggede også på

Har du været i To Posperi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering