“Skøn have med dejlig stemning og lækker mad”
Anmeldelse af Áspri Avlí

Áspri Avlí
nr. 35 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 52 kr. - 336 kr.
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 5. september 2020 fra mobile enheder

Skøn have med de største klaser af druer hængende under pergolaerne. Maden var lækker og veltilberedt. Tzatzikien dog lidt for mild efter vores smag. Høflig betjening og dejlig stemning. Eneste minus var kaffen der var flad, bitter og lunken efter maden

Dato for besøg: september 2020
Tak, lailaa120
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 26. august 2020 fra mobile enheder

Hold da op velsmagende mad. Fik stifado der er nok til 2personer. Min mand fik steak vildt mørt kød med god pebersauce til

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, jetteb2016
Anmeldt 31. juli 2019

Fantastisk mad, serveret med fryd for øjet ( flot servise og pynt )
Fik en fantastisk spagettie bolognese nok den bedste jeg har fået længe
Pæn restaurant med god og kvik service

Dato for besøg: juli 2019
    • Mad
Tak, Ole A
Anmeldt 21. maj 2019 fra mobile enheder

Alle tiders sted👍 med kanon mad, til rimelig pris. Hyggelig både inde og ude Og rigtig sød
betjening 😎

Dato for besøg: maj 2019
Tak, Ingelise H
Anmeldt 16. september 2018

Hyggelig have-restaurant, ok mad.. ikke den bedste stifado, desværre. Ingen saganaki. Barnestol forefindes.

Dato for besøg: september 2018
Tak, Xentia

Rejsende, der kiggede på Áspri Avlí, kiggede også på

Har du været i Áspri Avlí? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering