“Rigtig god service og supergode pizza”

Napoli Pizzeria-Restaurant
nr. 17 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 14 kr. - 171 kr.
Køkkener: Græsk, Italiensk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 2. august 2023 fra mobile enheder

Rigtig god service og sødt personale. Virkelige gode pizzaer som de leverede til vores hotel og samtidig til en rigtig god pris.

Dato for besøg: august 2023
Tak, 532jannic
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 31. august 2022 fra mobile enheder

God atmosfære, dejlige store portioner og god betjening 😊
Pænt og rent, med 5 rygeborde, dog ud imod vejen.
Kan helt klart anbefales.

Dato for besøg: august 2022
Tak, Jimmy S
Anmeldt 20. august 2021 fra mobile enheder

Skøn restaurant med super dejlig service . Vi var her 3 gange på vores ferie ( 1 uge) , og fik både græske og italienske retter.
Alt var lækkert tilberedt og til gode priser.
Rent og pænt og fuldstændig styr på covid-19 .

Dato for besøg: august 2021
Tak, cathrinelyster74
Anmeldt 14. august 2020 fra mobile enheder

Pt. Min bedste middag på Rhodos- sidder her endnu og lige fået en lille panacotta dessert 'on the House'. Fået salat og lille pizza. Hyggelig indretning og opmærksomt personale :-)

Dato for besøg: august 2020
Tak, Katblach
Anmeldt 23. september 2019

Dejlig mad og super positiv service.. .kommer helt sikkert igen en anden gang.
Imponerende at ejer kan genkende en år for år, man føler sig velkommen og " hjemme".

Dato for besøg: september 2019
Tak, Trebbien

Rejsende, der kiggede på Napoli Pizzeria-Restaurant, kiggede også på

Har du været i Napoli Pizzeria-Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering