“Rygning og varm rødvin”
Anmeldelse af Martini blue ixia

Martini blue ixia
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 30 kr. - 60 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 23. juli 2022 fra mobile enheder

Fik 30 grader varm rødvin.
De inviterer børnefamilier ind - uden at advare om at der ryges på restauranten. Ikke i orden.

Dato for besøg: juli 2022
2  Tak, 846esbenk
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 19. juli 2022

Super god mad og service, noget af det bedste vi har prøvet på vores tur til Rhodos.
Kan kun anbefale at man prøver dette sted.

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, MartinJ2079
Anmeldt 29. juni 2022 fra mobile enheder

Super betjening og lækre drinks! Personalet var rigtig flinke. Vi bestilte forkert og fik gratis ombyttet til en anden drink.

Dato for besøg: juni 2022
1  Tak, rasmusb749
Anmeldt 14. august 2021 fra mobile enheder

Vi er så vilde med det her sted. De har de lækreste drinks som virkelig smager godt og som ikke bare er de “normale” ferie drinks.

Derudover smager deres mad rigtig god og deres service er fantastisk. Det er et hyggeligt og dejligt sted.

Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, Mette1991
Anmeldt 21. juli 2021 fra mobile enheder

Helt fantastisk personale og super god service!! Virkelig hyggelig restaurant og rigtig god mad!! Drinksene er fantastiske!!

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, andreas_pa1992

Rejsende, der kiggede på Martini blue ixia, kiggede også på

Har du været i Martini blue ixia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering