Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
thevegan17
Randers, Danmark

Super hyggeligt hotel med gid skiltning - dog med flyvninger indover

Anmeldelse af Matoula Beach Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. sep. 2023fra mobile enheder
Rigtig hyggeligt hotel, fint til børnefamilier. Super service og søde, meget høflige ansatte. Lækker morgenmadsbuffet med tydelig skiltning ift gluten, laktose, vegetarisk og vegansk. Lækre ala carte muligheder, igen tydelig skiltet, der kan nydes i deres enormt hyggelige poolbar. Eneste minus er at fly flyver direkte indover hotellet fra ca 05 - 22/23 hver dag, men det betyder også at man kun er 5-6 km fra lufthavnen, hvilket bestemt også har sine plusser. 100 m til strand (sten) og få hundrede meter til stort supermarked med rigtig godt udvalg, plus lille købmand lige overfor.
Dato for ophold: september 2023
Værelsestip: Vandpark overfor - der er rabat hvis man nævner man bor på Matoula. Brug det store supermarked,...
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
0.6 km fra Matoula Beach Hotel
  • travelup.com
5.8 km fra Matoula Beach Hotel
Gratis wi-fi
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
4.8 km fra Matoula Beach Hotel
Vis flere hoteller i Ialysos
Anmeldt d. 18. august 2019 fra mobile enheder

Matoula Beach hotel er et dejligt lille hotel, som har en god beliggenhed. (5 km fra lufthavnen og 8 km fra Rhodos by.)
Personalet er altid smilende og er meget hjælpsomme med diverse.

Morgenmaden er fin og bliver fyldt op hele tiden, men der er ikke så meget forskelligt at vælge imellem.

Rengøringen er helt i top!

Der ligger 3 små supermarkeder tæt på og et stort 5-7 minutters gang fra hotellet.

Ift. transport til Rhodos, tilbyder hotellet shuttlebus til 7 euro for en returbillet pr dag - man skal blot bestille dagen før.
Dog kan den offentlige bus anbefaledes - den kører ca. Hver halve time, men det kan man ikke helt regne med. Det koster ca. 2,40 euro for en billet.

Hotellet har en poolbar og en restaurant til med mad og drikke til fornuftige priser.

Grundet placeringen tæt på lufthavnen, skal man vide at alle indflyvninger går ind over hotellet og det støjer en del. Nogen kan holde til det, andre ikke.

Generelt er det en stor anbefaling herfra!

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, jeppegam
Anmeldt d. 12. august 2019

Et godt hotel, der ligger tæt på lufthavnen, larmen fra flyene er ikke for alle, men man høre dem ikke på værelset. Prima aircondition der virkelig kan køle rummet ned. Glimrende morgenmad ikke kun til Englænderne.

Dato for ophold: august 2019
Tak, Curious36689123377
Anmeldt d. 22. maj 2019

Super dejlig ophold på dette skønne familie ejet hotel.Her er der fred og ro skøn poolområde med masser af plads. Pænt og rent. Personalet er her for dig det kan man mærke lige så snart man kommer ind af døren.Vi havde et dejlig værelse på 2 sal med udsigt til pool og kunne se til .Tyrkiet kan varmt anbefale dette til andre. Vi kommer gerne igen 😎

Dato for ophold: maj 2019
1  Tak, Henrik D
Anmeldt d. 17. september 2018 fra mobile enheder

All over er hotellet rigtig dejligt at være på.
Der er nogle plusser og minusser

Hotellet ligger dejligt tæt på stranden.
Kun få minutters gang gennem nabo hotellets grund.
Stranden er ik særligt charmerende. Det er sten strand og omgivelserne er slidte
Der er mulighed for at leje lige stole til en alt for høj pris. 5 euro pr. Stol.
Der er dage hvor bølgerne er meget høje og badning er umuligt.
Men også dage hvor vandet er skønt med blidere bølger

Afstanden til Rhodos by er efter vores mening alt for lang. 8 km.
Det tager 20 min ca i bus.
Bussen har afhang ca hver 20 min.
Hotellet er behjælpelig med at finde ud af hvornår der er afgang.

Området omkring hotellet er fredsommeligt. Der er var 10 min gang op til hoved vejen.
Der er få restauranter i området.
De er dyrere end inde i Rhodos by. Sikkert pga. Lavere konkurrence om kunderne.
Til gengæld er der fredligt og der er ro til at nyde maden

Hotellet er en lille perle.
Få værelser og familiær stemning
Hotellet er velholdt og renoveres tydeligt løbende
Værelset vi havde var stort. Lyst og rart.
Vi havde balkon med udsigt til stand. Rhodos by og et tag.
Nr. 305.

Personalet er rigtig rart og meget hjælpsomt. Familiær stemning

Sengen var fast men af en god kvalitet
God hoved pude.
Mulighed for at bruge både lagen. Tyndt og tykt tæppe
Aircon meget velfungerende
Der er el kedel på værelset

Rengøring dagligt. Omend lidt sent. Ofte først mellem 14-17.

Morgen maden er meget gennemsnitlig og udvalget gennem ugen er ikke varieret
Der er english og Continental morgen mad
Efter få dage er det kedsommeligt
Frokost kedelig og for dyr

Spiste aftensmad fredag hvor der er græsk aften
Maden var ikke særligt spændende. For kold og kedelig
Derimod er den græske aften med græske dansere rigtig festlig og rar
Kan klart anbefales at deltage i
Kostede 19 euro for mad og underholdning

Vi havde købt mini All inklusiv. Dvs. Lokale drikke varer fra 10-22
Vi blev skuffede over hvor lidt det indeholdte i forhold til andre steder
Rød og hvis vin. Øl. Sodavand. 4 slags spiritus
Meget begrænset mulighed i forhold til at lave det til drinks.
Det var meget skuffende

Pool og barområderne er super dejligt
Masser af ligge stole. Ingen grund til at skynde sig at få en stol. Der er til alle. Og lidt til
Poolen er flot. Lidt køligere end standen
Meget kloret. Hvilket er knapt så rart.

Alt i alt er matoula Beach rigtig rart.
Et dejligt ophold

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste med venner
3  Tak, lones741
Anmeldt d. 17. juli 2018 fra mobile enheder

Fint lille familiedrevet hotel med rart og hjælpsomt personale. Alt er rent og pænt. Fin udsigt fra balkon på poolsiden. Meget flystøj. Lidt væk fra by - men tæt på god busforbindelse til Rhodos by. Tæt på lille supermarked. Restauranten Zorba kan anbefales til familier.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie