“Super lækker”
Anmeldelse af Semis Family Taverna

Semis Family Taverna
nr. 19 af 124 Restauranter i Ialysos
Prisklasse: 0 kr. - 15 kr.
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 3. september 2015

Super lækker mad. og super service .
det bedste mad vi fik på vores ferie, kan varmt anbefale deres messe,
resturangen består af en moder med og dennes døtre

Dato for besøg: august 2015
Tak, Lill K
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 12. juli 2015 fra mobile enheder

Som sædvanligt går man forbi disse græske restauranter som forsøger at sælge sig selv. Imod sædvanen var velkomsten ikke særlig påtrængende, men meget venlig. Vi fik deres mixed fish for two, der var veltillavet, rigelig og smagte godt. Kan anbefales ikke mindst på grund af den gode betjening.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, Anders K
Anmeldt 3. juni 2015 fra mobile enheder

Hyggelig græsk stemning og meget venlig betjening. Dejlig græsk mad og et bredt børnemenukort. Familierestaurant. Skal prøves :-)

Dato for besøg: juni 2015
Tak, LotteGregersen
Anmeldt 1. september 2014

Dejlig mad, lavet helt fra bunden. Helt igennem en oplevelse, med far og mor og3 døtre.
Spiste der flere gange og altid med positivt resultat.

Dato for besøg: august 2014
Tak, LeifR_12
Anmeldt 2. juli 2014

Vi var på denne restaurant , den sidste aften inden vi skulle hjem, vi fik en rigtig god bøf, den smeltede på tungen, det er et rigtigt hyggeligt sted, kan varmt anbefales.

Dato for besøg: august 2013
    • Stemning
    • Mad
Tak, Kirsten M

Rejsende, der kiggede på Semis Family Taverna, kiggede også på

Har du været i Semis Family Taverna? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering