“Super hyggelig restaurant og lækkert græsk mad”
Anmeldelse af Knights Of Olde

Knights Of Olde
nr. 39 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 52 kr. - 90 kr.
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 6. august 2024 fra mobile enheder

Super hyggelig restaurant! Virkelig lækkert mad og fantastisk service - søde og meget imødekommende 😀 Prisen var også rigtig fornuftig. Kan klart anbefale denne restaurant der ligger i Iilyssos 👍

Dato for besøg: august 2024
Tak, 10pernillea
Anmeldelser (1.068)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.068 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2024

Den ringeste græsk salat jeg har fået på rhodos
Kun tomater næsten 8.50 euro.
Og tomater smagte ikke af en skid.
Kunne godt gøres bedre.🇬🇷😰

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Ingelise D
Anmeldt 6. juli 2024 fra mobile enheder

Var selv blevet anbefalet dette sted og må sige det lever fuldt ud op til alle de rosende ord . Virkelig lækker mad, flot og super hyggeligt sted og det sødeste og smilende personale . 👍🏼❤️☀️
Kan på det varmeste anbefale dette sted ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Explore23027557292
Anmeldt 20. oktober 2023

Vi spiste 3 aftener her og vi blev ikke skuffet. der er en dejlig afslaped atmosfære .med masser af blomster som legger et tag over stedet. Dejlig rolig musik (ikke græsk ) og blev mødt af smilende hyggelig tjenere.vi fik lammekotteleter , okse filet og lamme slovaki, maden var perfekt stegt og tilbehør med salat og ovnpagte katofler var særdeles smagtfuldt.Der er rent og pænt også på toaletterne. Der eneste jeg var kæd af med dette sted var at vi først besøkte restauranten de tre sidste dage af våres ferie ville gerne have smagt mere af deres menu. Så tak for en dejlig oplevelse vi kommer igen

Dato for besøg: oktober 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Trine P
Anmeldt 23. september 2022 fra mobile enheder

Fantastisk mad og betjening, især syntes vi de græske retter er lækre. Betjeningen er hyggelig og søde. De skaber en god stemning.

Dato for besøg: september 2022
Tak, Kanoudlejning

Rejsende, der kiggede på Knights Of Olde, kiggede også på

Har du været i Knights Of Olde? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering