“Lækker hjemmelavet mad med super vine og service .. Hyggelig restaurant”
Anmeldelse af Le Gourmet

Le Gourmet
nr. 37 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 kr. - 7 kr.
Køkkener: Græsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Forretningsmøder, Lokalt køkken, Særlige lejligheder, Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt 6. juli 2024

Bedste restaurant med ALT hjemmelavet mad og super gode vine .. SUPER Service

Vi har været har mange gange siden 2020 - Aldrig har vi været skuffet..

Maden er super kvalitet og alt er hjemmelavet ..
Vinen er virkelig gode vine..

Mor og datter er SÅ hyggelige og venlige .. Meget GOD service..
Vi føler os meget velkommen og restauranten er SÅ hyggelig og meget fin med hvide duge :-)

Vi kommer igen snart og har anbefalet det alle vores venner, som kommer igen og igen snart til Ixia :-)

Dato for besøg: juni 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, Lene D
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 29. august 2022

Jeg har besøgt Rhodos mange gange, og det er absolut den dårligste mad jeg nogensinde har fået.
Servicen var heller ikke i top. Bliv væk, det er ikke pengene værd.

Dato for besøg: august 2022
    • Mad
1  Tak, kurtp964
Anmeldt 10. juli 2021 fra mobile enheder

Vi spiste her 2 gange i løbet af ferien. Rigtig hyggelig restaurant, lidt væk fra turist fælderne. Maden er autentisk og rigtig lækker…. Kan kun anbefaledes 😊

Dato for besøg: juni 2021
Tak, brianbebea
Anmeldt 23. august 2020 fra mobile enheder

Hold jer væk. Vi ventede i 2 timer på det tørreste kyllingespyd samt de tørreste og overbagte kartofler. Aldrig før har jeg fået så kedelig og tørt mad- og alt for høj pris ift hvad man fik... Tzatziki smagte som en fra boks og var mega vandet. Det var så varmt, vi svedte og svedte. Personalet var ellers søde og venlig- og ok hyggelig omgivelser. Med venlig hilsen tre skuffet besøgende

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, carolineuls
Anmeldt 28. september 2019 fra mobile enheder

Det er virkelig få gode restauranter i Ixia, der ikke er knyttet til hotellerne, men denne er en af dem og klart et besøg værd! Mama Maria er den sødeste værtinde og vil alle det bedste - og så er det en af de få restauranter, hvor du også møder de lokale, hvilket altid er et godt tegn. Gå efter retterne med grøntsager, fisk eller ægte græske retter og du vil ikke blive skuffet.

Dato for besøg: september 2019
Tak, MonicaCPH

Rejsende, der kiggede på Le Gourmet, kiggede også på

Har du været i Le Gourmet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering