“Er rigtig dejlig oplevelse, rigtig gode pizza og en helt igennem god service. Rigtig søde personale. Jeg kommer det gern”
Anmeldelse af Bella Maria

Bella Maria
nr. 12 af 124 Restauranter i Ialysos
Prisklasse: 45 kr. - 134 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 31. maj 2024

Er rigtig dejlig oplevelse, rigtig gode pizza og en helt igennem god service. Rigtig søde personale. Jeg kommer der meget gerne igen knuzzz ❤️🇩🇰🇬🇷

Dato for besøg: april 2024
Tak, Morten Tommerup K
Maria Mertika, Ιδιοκτήτης hos Bella Maria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. juni 2024

Thanks so much for your feedback Morten! It makes our day hearing about how much our customers love Bella Maria and the great service they’ve received from our team. We have passed on your review to our team and look forward to seeing you in our Bella Maria again.🍕🥰

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 27. maj 2024

Super tzatziki med lækkert brød og hovedretten var tortelini med svampe og bacon .. lige så godt som forretten, alt i alt en god oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Dato for besøg: maj 2024
Tak, Henrik Tviis K

We really appreciate you taking the time to leave us a review, Henri. These are the stories that keep us so motivated to continue doing what we’re doing, and we’re so happy to hear that you had a great experience. Let us know if we can do anything else for you.🍕🥰

Anmeldt 13. august 2022

God mad og meget sød og venlig betjening. Pizzaerne var gode og det var alt andet også. Det gik hurtigt og betjening var søde og gode til engelsk. Klart et besøg værd.

Dato for besøg: august 2022
    • Mad
Tak, JosefineT79
Maria Mertika, Ιδιοκτήτης hos Bella Maria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. juli 2024

Dear JosefineT79
We are very happy to hear of a wonderful experience at Bella Maria. Your review made our day! Our entire team works very hard to keep our customers happy, but we can only do that thanks to amazing cystomers like you. Thanks again and we hope to serve you again soon.
Sincerely,
The whole team at Bella Maria

Anmeldt 24. juli 2022 fra mobile enheder

De laver en framragende pizza i åben ild i sten ovn! Dejligt personale der er i mødekommende! Lækker salat til start

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Emma P

Dear Emma P
Sincerely,
The whole team at Bella Maria

Anmeldt 9. juli 2022 fra mobile enheder

Det er en okay pizza. Men ikke den bedste vi har fået hernede.
Pizzaen er ok, men pastaen er ikke noget specielt

Desuden kan man ikke betale med visa, hvilket trækker ned.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Henrik J
Maria Mertika, Ιδιοκτήτης hos Bella Maria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2024

We're glad to hear that you're happy with pizza. We constantly strive to improve, so any additional feedback you can provide would be greatly appreciated please contact for more details (marya5windowslive.com). We're looking forward to serving you again!

Rejsende, der kiggede på Bella Maria, kiggede også på

Har du været i Bella Maria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering