Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lisa M
Solrød Strand

Behageligt ophold en uge i oktober på Villas Duc

Anmeldelse af Villas Duc-Rhodes
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. nov. 2024
Dejligt familiehotel i Ialysos.
Boede der i oktober 2024 som alenerejsende og fik et hotelværelse med et par kogeplader. Jeg kunne konstatere, at der rundt om mig måtte være lejligheder med bedre plads, da der boede mange i lejlighederne.
Når man ankommer til hotellet kan man tænke : hvad er dog det for et sted. En brun yderdør og intet andet. Men indenfor i området er der et par fine pools omgivet af rigeligt med liggestole og en grøn fin have.
Man mødes af venlige og imødekommende medarbejdere.
Værelset rummer en behagelig seng, og da jeg alligevel ikke skal lave mad på værelset, er det uden betydning, at det ikke er en lejlighed, selv om der står det på rejsebureauets billet.
Fra Ialysos er der busser til Rhodos By, men dette kan være en besværlig affære, da busserne kommer fra lufthavnen og er godt og vel overfyldte med kufferter og rejsende, når de når til stoppestedet.
Alt ialt havde jeg er fin og behagelig uge på hotellet.
Lisa Melohn
DK 2680 Solrød Strand
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste alene
Problemer med denne anmeldelse?
  • Agoda.com
Restaurant
  • eDreams
3.4 km fra Villas Duc-Rhodes
Gratis wi-fi
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
2.4 km fra Villas Duc-Rhodes
Vis flere hoteller i Ialysos
Anmeldt d. 6. oktober 2024

Det skønneste lille personlige hotel, med et dejligt poolområde i midten af hotellet. Fine autentiske værelser, masser af solsenge, hyggelig bar, dejlig mad til prisen :-) Rolige hyggelige omgivelser, med palmer og store grønne planter, der giver skygge og miljø. En kort gåtur, så er man ved stranden eller ned i byen, med masser af restauranter og gode butikker, med meget favorable priser. Værtsparret Elli og Stefan og deres søde hjælpepiger, er skønne og smilende. Eneste minus...der er alt for lang tid til, at vi kommer tilbage :-)

Værelsestip: Dette er et 3 stjernet hotel af høj klasse :-) Og går man efter personlighed, hygge og rolige autentiske omgivelser, så er dette stedet.
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, lisbeth a
Anmeldt d. 30. september 2024

Besøgte Villa duc 14 dage i september 2024 og nød virkelig vores ophold. Det er et 3 stjernet hotel, men vi fik langt mere end en 3 stjernet behandling. Det var som at være gæster hos gode venner. Dem behandler man ordentligt for så behandler de også dig ordentligt.
Jeg havde fødselsdag mens vi var der, og personalet satte flag i min solseng og ved vores værelse, kom med fødselsdags kage og sørgede for at bandet om aftenen spillede fødselsdags sang for mig, bare helt fantastisk.
Så tusind tak for den dejligste ferie, vi kommer helt sikkert tilbage til denne skønne oase midt i Ialyssos på Rhodos.

• Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Jakob A
Anmeldt d. 11. september 2024

Nu har jeg set kritik af personalet på hotellet. Jeg har kommet her i ni år og kan slet ikke genkende den kritik. Det er uretfærdigt. I har købt en rejse og ikke hotellet. Og personalet er mennesker og ikke slaver. De er for jer gæster 24 /7. Kig indad

Rejsetype: Rejste alene
Tak, Kjeld T
Anmeldt d. 17. august 2024 fra mobile enheder

Virkelig dårlig service! Personalet er respektløse og konfliktsøgende. Jeg sad i baren under mit ophold, og overværede en konflikt mellem en anden dansk gæst, og én jeg formoder var hans datter. De snakkede med manegeren, og en mandlig dansk medarbejder. Der blev nærmeste råbt af de to danske gæster, med en meget truende adfærd bl.a. mod den unge pige. Os gæster ved baren var alle helt i chok over personalets opførsel. Fra hvad jeg/vi forstod, at der var sket, virkede det som om personalet blot havde set dem sure på gæsterne. Voldsom episode at overvære. Frygteligt personale, der blot ventede på en grund til at blive sur på deres gæster. Kan ikke anbefale dette hotel, kommer aldrig til Villa Duc igen.

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Smilla S
Anmeldt d. 6. august 2024 fra mobile enheder

Hyggeligt pool område. Værelserne er gamle og slidte. Det stemmer ikke overens med, at der på hjemmesiden står, at det blev renoveret i 2023. Lejligheden var fin rengjort.

De første dage hæfter vi os ved, at personalet virkede uengageret og ikke særlig imødekommende. Dette vælger vi at ignorere. Problemerne opstår, da vi forhører os, om vi kan tilkøbe morgenmad og få det leveret til vores lejlighed i anledning af min datters fødselsdag. Først får jeg af vide, at det kan vi godt, og de spørger sågar ind til, om vi også vil tilkøbe kage, hvilket vi takker ja til. Efterfølgende ringer de og siger, at det alligevel ikke kan lade sig gøre uden nogen forklaring. Vi henvender os igen, og tilbyder selv at komme og hente det, hvis det er nemmere. Igen et ubegrundet nej. Senere spørger jeg endnu engang i receptionen. Jeg siger venligt, at jeg ikke forstår det, da der står, at de har roomservice, og at det er min datters fødselsdag (har aldrig oplevet et hotel, som ikke tilbyder ekstra service i forbindelse med en gæsts fødselsdag!). Hun siger, at hun vil undersøge det endnu engang og vende tilbage. Da vi kommer hjem fra en udflugter om aftenen, er hun der ikke. Jeg henvender mig derfor til en anden medarbejder - hotel manageren - for at få en tilbagemelding. Og så starter balladen. Bliver skældt ud over at vi har henvendt os flere gange. En (dansk) mandlig ansat støder til og er lige så ubehagelig. Tonen er bestemt ikke særlig rar, og jeg vender mig væk fra diskussionen. Igen vælger vi at se bort fra denne opførelse.

Dagen efter, da min mand går op for at betale for kagen (som vi godt kunne få) bliver han overfuset af både den danske mand og manengeren, da de fortsat er irriteret over vores henvendelser ang. morgenmaden. De virker begge aggressive, taler højt og truer med at smide os ud af hotellet. En reaktion der er fuldstændig ude af proportioner!

På ankomstdagen have vi uden problemer booket et værelse pga. sen udtjekning kl. 22. På afrejsedagen får vi pludselig af vide, at det ikke kan lade sig gøre. Mens andre uden problem, kan beholde deres værelse. Et par af de andre gæster, som vi havde talt med i ugens løb, tilbyder os at vi kan sætte vores kufferter og tage bad i deres værelse. Det får manageren og den danske mandlige ansat til endnu engang at puste sig op. De henvender sig til min mand og vores bekendte, som de nærmest skældte ud. Min mand tilbyder, at vi også kan betale 28 euro for sen udtjekning (altså 2 x betaling for det samme rum!). Men vi talte for døve øre. Det handlede udelukkende om, at de havde set sig sure på os, og det var virkelig dybt ubehageligt - for alle!

Vi har aldrig oplevet noget lignende i de 15 år vi som familie har rejst sammen, og er ærlig talt rystet over den behandling vi fik på Villas Duc!

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med familie