“Bedste restaurant i byen - god stemning, lækker mad”
Anmeldelse af San Allote

San Allote
nr. 4 af 124 Restauranter i Ialysos
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 22. juli 2024 fra mobile enheder

Meget lækker mad. Særligt de mange forskellige forretter. Men også de græske hovedretter er gode. Hyggelig betjening

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Martin P
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 9. juli 2024 fra mobile enheder

Fantastisk oplevelse.
Vildt lækkert mad, og den bedste betjening.
Damen der ejer restauranten anbefalet at vi skulle vælge en masse små retter i stedet for hovedroller, og det var SÅ lækkert. I alt en vildt god oplevelse, og perfekt som det sidste spisested på vores ferie!

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Global11127681723
Anmeldt 21. juni 2024

Vi har her til aften besøgt dette fantastiske sted. Gæstfriheden og omsorgen var fantastisk i sig selv. Når man så tillægger den utrolig velsmagende mad giver det en helt utrolig autentisk græsk oplevelse!
Vi havde vores søn på 4 år med og han nød også maden og opmærksomheden! Tak for en fantastisk middag og gode anbefalinger til hvordan vi sammensatte den perfekte meze.

• Stemning
    • Mad
Tak, riberand
Anmeldt 20. juni 2024

Personalets opmærksomme service og restaurantens atmosfære bidrager til en uforglemmelig spiseoplevelse. Her møder man ægte græsk gæstfrihed, og alt mad er hjemmelavet fra bunden.
En perle at besøge, var der 2 gange på en uge, snyd ikke dig selv for den oplevelse.

• Stemning
    • Mad
Tak, Heidi N
Anmeldt 13. juni 2024 fra mobile enheder

Fantastisk venligt personale og lækker mad i øjenhøjde. Vi havde vores datter på 1,5 år med og hun blev kræset om med masser af legetøj. Mest saftige gyros jeg nogensinde har smagt i Grækenland. Og ikke mindst fair priser.

Tak, 492henrikp

Rejsende, der kiggede på San Allote, kiggede også på

Har du været i San Allote? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering