Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super hyggeligt sted! Dejlig mad.”
Anmeldelse af Zum Zum Restaurant

Zum Zum Restaurant
nr. 56 af 493 Restauranter i Rhodos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 10 $ - 29 $
Køkkener: International
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 23. august 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted! Dejlig mad og virkelig flink tjener, klassisk græsk atmosfære. Kan varmt anbefales....

Dato for besøg: august 2020
Tak, 422kristianj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (319)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 319 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2019

Rigtig God service - søde og sjove tjener. Rigtig god mad og hyggeligt sted.
Kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: august 2019
Tak, chriselle2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 fra mobile enheder

Dejligt frokost sted. Mad var billige og smagte godt. Servicen var i top og kvaliteten af maden var høj.

Dato for besøg: august 2019
Tak, 541sigurds
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Dejlig mad, friske råvare, godt udvalg også af lokale retter. Der er rent og nydeligt. Høflig betjening og småsnak med det søde personale. Hvis der skal nævnes noget negativt overhovedet, så er det, at man nogen gange skal vente lidt meget tid på maden, men det er værd at vente på.

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, oleodense
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2019

Faldt over denne restaurant da jeg sad og spiste på RED. Rigtig god mad til billige penge og den bedste betjening af en svensk tjener. Skulle på toilettet da jeg havde bestilt regningen og kom tilbage til et bord som var ryddet - deres fejl og jeg blev straks budt på kaffe og Metaxa som en undskyldning. Et sted jeg helt sikkert kommer tilbage til en anden gang.

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Susanne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Zum Zum Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Zum Zum Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering