Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
95 $
Se tilbud
Expedia.com
106 $
Se tilbud
Agoda.com
89 $
Se tilbud
Hotels.com106 $
Priceline106 $
Travelocity106 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.300)
Filtrer anmeldelser
1.301 resultater
Medlemsvurdering
558
440
168
79
56
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
558
440
168
79
56
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.301 anmeldelser
Anmeldt d. 16. juni 2019

Vi er lige hjemkommet fra vores 6. ferie på dette hotel.
Igen lever hotellet helt op til vores forventninger.
Dejlig beliggenhed.
Dejlig værelse.
Søde og hjælpsomme personale. Tjenerne gør alt hvad de kan for at
“ stå på pinde” for gæsterne. Hils dem, og sig de gør det super godt.
Vi kommer gerne igen.

.

Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, AnnaN703
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής hos Hotel Mediterranean, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2019
Google Oversæt

Dear valued guest,

On behalf of all our team members of Mediterranean Hotel, we would like to thank you for sharing such a wonderful review about your recent stay in our hotel.
It is such an honour for us having you loyal guests of ours so many years!

Your kind words are the biggest reward for all of us to continue our efforts to provide unforgettable experiences to all our guests.

We will be more than happy to welcome you soon! Please do not hesitate to contact us for any further arrangements.


With best regards,

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. juni 2019

Receptionisterne ikke servicemindede men småsure. Resten af personalet var fin. Der blev ikke konsekvent fyldt op med artikler på badeværelset, men måtte spørge efter det. Mest kedelige mad overhovedet, fortrød bittert at have halvpension. Stranden stenet og svært at komme i og op af vandet. Dårlig rengøring af stranden. En solseng koster 5 euro/ dag. Meget central beliggenhed, ærgerligt at hotellet er slidt. Typisk charterhotel. Ingen aktiviteter, hyggemusik i baren. Ingen fitnessrum.

Værelsestip: Delvis havudsigt er fint.
Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Susanne C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής hos Hotel Mediterranean, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2019
Google Oversæt

Dear valued guest,

Thank you for taking the time to share your comments further to your visit to our Hotel.

We are sorry to read that your stay with us was not up to your entire satisfaction and we would like to express our sadness that we did not manage to exceed your expectations.

Regarding your comments for the restaurant, we would like to thank you for bringing them to our attention, although they were quite surprising to us as we have received very high rated satisfaction scores from all our esteemed guests for our facilities and services.

Once again please accept our sincere apologies for your disappointment and it is our hope to welcome you again to our hotel.

With regards,

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. maj 2019

vi plejer at gæste dette hotel som vi har besøgt ca. 20 gange og altid været glade for at benytte ved vores rejser til Rhodos. det kommer ikke til at ske igen,da der er blevet en anden stemning der er nogle få leddene kvinder ved resturant der ikke ved om man gider hilse er altid morgen sure skælder ud på de tjenere der gør alt for deres gæster det er ikke godt at være vidne til, de søde piger der gør rent på hotellet bliver jagtet rundt af oldfruen så vi så gråd flere gange det er svært at være vidne til det er synd at så få personer skal ødelægge det for så mange og at man som gæst tænker på er det mon de rigtige ledere der er sat på de poster alt i alt synd for hotellet

Dato for ophold: maj 2019
Tak, C1389APjanp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής hos Hotel Mediterranean, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. maj 2019
Google Oversæt

Dear C1389APjanp,

Thank you for your feedback!

We feel quite disappointed and surprised reading your comments. As we always value and pay much attention to our guests' reviews, especially loyal guests like yourself, we are kindly asking you to contact us as we would like to discuss further for issues you have mentioned.

With appreciation,
Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. oktober 2018

Betjeningen perfekt. Hotellet har en dejlig beliggenhed..Rengøringen og værelserne er gode..Alt er godt og positivt...Alt andet END en MADen på hotellet...Tænk,- maden var så katastrofal dårlig så to af os brugte ufrivillig tid ja,- utallige smertefulde toiletbesøg- også to døgn efter vi kom tilbage til Danmark . Hvis den lokale læge på Rhodos ikke havde givet to 'hesteindsprøjtninger' med bla. antibiotika,- havde vi simpelthen ikke været i stand til at kunne flyve hjem..Det er simpelthen langtfra et fire stjernet hotel værdigt...! Stjernen gør ondt og blinker rødt..! Det er NU og lige HER der skal tages drastiske køkkenkonsekvenser på hotel Mediterranean....!

Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, janhertz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. juli 2018

Da jeg ankom til hotellet, var mit seaview room overbooket. Valget mellem at blive sendt til andet 5 stjernet hotel eller blive på hotellet faldt på, at jeg blev på hotellet, fordi jeg ikke ønskede at blive sendt ud af byen. Jeg havde bestilt og betalt 3 måneder i forvejen. Jeg kunne ikke afbestille, men det kunne hotellet åbenbart. Uanset jeg næste dag på egen opfordring fik en samtale med manageren, og vi enedes om en kompensation, så fjernede det ikke oplevelsen af, at min første aften/nat/morgen var ødelagt.
Restauranten er ALT for lille til at betjene morgenmadsgæsterne. Man sidder som sild i en tønde, man står klemt ved bordene og ofte i kø. Endnu en dårlig oplevelse.
Værelserne fremstår slidte bl.a. med tapet, der sidder løst i samlingerne.

Jeg kommer ikke igen

Dato for ophold: juni 2018
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Thorseth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser