Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
72 $
Se tilbud
Travelocity
Booking.com89 $
Priceline93 $
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (860)
Filtrer anmeldelser
861 resultater
Medlemsvurdering
298
281
203
54
25
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
298
281
203
54
25
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 861 anmeldelser
Anmeldt d. 8. august 2021

Super lækkert, bredt udvalg i morgenbuffeten, rent og pænt, og super venligt personale (ekstra credit til dem i baren)

derudover fjerner de håndklæderne fra strandstolene efter 30 minutter så dem der spærre solpladserne ikke blokere dem i flere timer uden at være ved poolen. det var helt klart en game changer at man ikke behøvede at løbe efter pladserne Roskilde festival style!

Alt var tip top til prisen, og beliggenheden var perfekt!:)

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, katrinegransgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede for 5 uger siden
Google Oversæt

Thank you so much for your awesome review and we are really glad you enjoyed your stay. We are looking forward to welcoming you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2021 fra mobile enheder

Hotellet ligger centralt i gåafstand til alt: kun 100 meter til stranden og restauranter og shopping i gåafstand på 10 min. God morgenmadsbuffet, fine faciliteter i wellness og værelser er ok med indretning og stand. Der bliver gjort rent hver dag og skiftet håndklæder og sengelinned. Vi havde bestilt med altan og havudsigt. Eneste minus er: at der er placeret en ventilator i gulvhøjde, der blæser meget varm luft direkte på en og derfor ikke et sted man er ret længe gangen. Dette er ikke gennemtænkt da man placerede ventilatorer på alle altaner i gulvhøjde….

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 54bendtp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2021
Google Oversæt

Thank you a lot for your kind words and we will note down the remark about the fan and we will try our best to improve it. Hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. august 2021 fra mobile enheder

Det har været en fantastisk ferie på Rhodos. Hotellet har været meget pænt og rent. Meget tæt på strand og byliv med fantastiske restauranter med fornuftige priser. Poolområdet blev hurtigt fyldt op om morgenen, men hvis man er fan af havet, er det intet problem. Jeg har kun kæmpe roser til personalet på hotellet. De har været virkelige været ovenud fantastiske, altid søde, snakkesalige og hjertevarme. Meget serviceminded. Grækerne er meget hjertelige og venlige overalt på øen. Hotellet tilbyder en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Love Greece..!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 130olen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

We are glad you enjoyed your stay and we thank you for your awesome review!! We hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Der er to væsentlige problemer med dette hotel. Det første er poolen. Den er for lille. Den ligger et sted, hvor der kun i et begrænset tidsrum af den tid, hvor du har en stol, faktisk er sol. Stolene er reserveret på et splitsekund og det sker FØR poolen åbner. Duer ikke.

Det andet er rengøringen. De kommer ikke ordentlig rundt. De når det ofte ikke i løbet af dagen. Vi er flere dage kommet hjem kl 17, hvor de enten ikke har været der, eller er i gang. Når de så er færdige, ligger der stadig skidt på badeværelset, og håndklæder o.a. er ikke skiftet som forventet. Duer ikke.

Morgenmaden er ok, selvom der er mange mennesker. De evner at få fyldt op til tiden, og rydder hurtigt af. Godkendt.

Reception fungerer fint. Restauranten har vi ikke benyttet, så ikke noget om de ting.

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, Pstensg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

Thanks for sharing your feedback. We’re sorry your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon instance, we’ll do better in the future and we hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Super lækkert, ny renoveret hotel med en super beliggenhed! Når du er sulten, så vil chefkokken Tolga servere lækkert mad til gode priser. Han kokkerer mad udover menuen, hvis det er det behov man har. Tjenerne Mika og Eliza, udøver en super service og er virkelig venlig og høflig.
Ved poolen , kan du nyde de mest forfriskende drinks af bartender Stefanos. Han lader ikke nogen forlade baren, før drinken er godkendt og er altid klar på at tilføje yderligere elementer så drinken passer præcis til den enkeltes smag! Sidst men ikke mindst, har vi Manageren Andrea, super flink herre der er til rådighed såfremt du har brug for assistance eller andet.

Alt i alt, er personalet super flinke og behjælpelige. Kan helt klart anbefales herfra!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, YASTOUT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

We are really glad you enjoyed your stay and we thank you for your positive review! Hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser