Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
104 $
Se tilbud
Expedia.com
103 $
Se tilbud
ZenHotels.com
95 $
Se tilbud
Hotels.com103 $
Priceline109 $
Travelocity103 $
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (858)
Filtrer anmeldelser
858 resultater
Medlemsvurdering
297
280
202
54
25
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
297
280
202
54
25
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 858 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2021 fra mobile enheder

Det har været en fantastisk ferie på Rhodos. Hotellet har været meget pænt og rent. Meget tæt på strand og byliv med fantastiske restauranter med fornuftige priser. Poolområdet blev hurtigt fyldt op om morgenen, men hvis man er fan af havet, er det intet problem. Jeg har kun kæmpe roser til personalet på hotellet. De har været virkelige været ovenud fantastiske, altid søde, snakkesalige og hjertevarme. Meget serviceminded. Grækerne er meget hjertelige og venlige overalt på øen. Hotellet tilbyder en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Love Greece..!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 130olen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

We are glad you enjoyed your stay and we thank you for your awesome review!! We hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Der er to væsentlige problemer med dette hotel. Det første er poolen. Den er for lille. Den ligger et sted, hvor der kun i et begrænset tidsrum af den tid, hvor du har en stol, faktisk er sol. Stolene er reserveret på et splitsekund og det sker FØR poolen åbner. Duer ikke.

Det andet er rengøringen. De kommer ikke ordentlig rundt. De når det ofte ikke i løbet af dagen. Vi er flere dage kommet hjem kl 17, hvor de enten ikke har været der, eller er i gang. Når de så er færdige, ligger der stadig skidt på badeværelset, og håndklæder o.a. er ikke skiftet som forventet. Duer ikke.

Morgenmaden er ok, selvom der er mange mennesker. De evner at få fyldt op til tiden, og rydder hurtigt af. Godkendt.

Reception fungerer fint. Restauranten har vi ikke benyttet, så ikke noget om de ting.

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, Pstensg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

Thanks for sharing your feedback. We’re sorry your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon instance, we’ll do better in the future and we hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Super lækkert, ny renoveret hotel med en super beliggenhed! Når du er sulten, så vil chefkokken Tolga servere lækkert mad til gode priser. Han kokkerer mad udover menuen, hvis det er det behov man har. Tjenerne Mika og Eliza, udøver en super service og er virkelig venlig og høflig.
Ved poolen , kan du nyde de mest forfriskende drinks af bartender Stefanos. Han lader ikke nogen forlade baren, før drinken er godkendt og er altid klar på at tilføje yderligere elementer så drinken passer præcis til den enkeltes smag! Sidst men ikke mindst, har vi Manageren Andrea, super flink herre der er til rådighed såfremt du har brug for assistance eller andet.

Alt i alt, er personalet super flinke og behjælpelige. Kan helt klart anbefales herfra!

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, YASTOUT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

We are really glad you enjoyed your stay and we thank you for your positive review! Hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021

Lækkert hotel dog med lidt små værelser. Poolen er dog ret proppet fra morgenstunden, men hotellet tilbyder at benytte hotellet ved siden af eller betale for ligge på stranden overfor hotellet.
Tolga som er kokken laver det lækreste mad hver dag, du bliver aldrig skuffet. Stefanos som er bartender laver super gode drinks til køle dagen af med ved poolen. Tjenerne Mika og Eliza yder altid en god service. Andrea er super venlig og sød og altid hjælpsom.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, SZA25
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021
Google Oversæt

Thank you so much for your kind words and we hope to see you again soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2021 fra mobile enheder

Hotellet er fint og personalet er super søde og servicemindede. Men der er for mange mennesker til faciliteterne. Morgenmadsbuffetten er super lækker og stor, men der er alt for mange mennesker og man går i kø. Det største problem er poolen. Når den åbner kl. 10 er alle stole reserveret med et håndklæde. Vi har snakket med personalet ved både poolen og receptionen om det, og de siger vi gerne må flytte håndklæder. Men hvis man gør det bliver man overfuset af andre gæster og personalet gør ikke noget ved det. De kigger bare på at man bliver overfuset. Rigtig mange går forgæves til poolen og hotellet ledelse ændre ikke noget for at komme problemet til livs. Stolene på stranden koster 5 € pr. dag. Personalets venlighed og smil alle steder (morgenbuffet, receptionen, rengøring, bar og ved poolen) er det der gør hotellet godt. De gør det rigtig godt! Jeg vil ikke booke hotellet igen.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 999trinej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης hos Rhodos Horizon Blu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juli 2021
Google Oversæt

Thanks for sharing your feedback. We’re sorry your experience didn’t match your expectations and we’ll do better in the future. We would love to make things right if you give us another chance.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser