Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et besøg værd! ”

Paneri Creative Mediterranean Cuisine
nr. 4 af 511 Restauranter i Rhodos
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 29 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

God mad, god service og gode drinks! Virkelig et besøg værd!
Placeringen er rolig og god, så du kan nyde din mad i fred og ro.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Kimmy S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (553)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 553 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 fra mobile enheder

God atmosfære, enormt venlige ejere og velsmagende, flot mad til en overkommelig pris, vi ville helt klart komme igen.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Roving04093208384
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2020 fra mobile enheder

Hyggelig lille restaurant, med god betjening og venligt personale. Rigtig god seafood ravioli, men deres version af tzasiki var desværre meget skuffende.

Dato for besøg: oktober 2020
Tak, 709pernilles
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019 fra mobile enheder

Hyggelig lille restaurant gemt lidt væk i en sidegade i den gamle by. Maden var god, lidt en nyfortolkning af de græske retter.

Dato for besøg: august 2019
Tak, 689katrinep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 fra mobile enheder

Maden passer godt til navnet, kreativt sammensat, vil kalde det moderne græsk. Familie restaurant, super sød og venlig service. Fantastisk smag i maden. Fin pris.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 196lisbeths
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Paneri Creative Mediterranean Cuisine, kiggede også på

 

Har du været i Paneri Creative Mediterranean Cuisine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering