Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste café i Petra”
Anmeldelse af Kantina Snack Bar

Kantina Snack Bar
nr. 2 af 43 Restauranter i Petra
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Udendørsservering
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Udendørsservering
Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted både dag og aften. God mad og drikke. Opmærksom tjener og ok hurtig servering

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Therese H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 6. august 2017
Google Oversæt

Thank you hope to welcome you back again

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (281)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 281 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2017 fra mobile enheder

Autentisk og afslappende stemning. Både dag og aften. Personlig betjening, dejlig mad, friskpresset juice og kolde øl . Vi opdagede heldigvis stedet første dag .

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Annette P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 14. juli 2017
Google Oversæt

So glad you enjoyed Kantina we thank you for your review x

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. september 2016 fra mobile enheder

Mere hyggeligt sted skal lede længe efter, Ejerne er helt i top og tjenerne har altid tid til en lille snak, god humør det vi Dansker godt kan lide. Dejlig snackbar med rigtigt god mad og diverse snacks, is, alt inden for Kaffe og selvfølgelig masser af koldt øl. Ligger dejligt centralt i den lille hyggelige by Petra.

Dato for besøg: september 2016
1  Tak, Lars H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 fra mobile enheder

Fantastisk kaffe og super god stemning. Meget hyggeligt café. Der kommer vi helt sikkert igen. Ligger lige ved molen i Petra og man har en fantastisk udsigt og solnedgang.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Helle R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. maj 2016 fra mobile enheder

Skøn sen eftermiddagsstemning med fantastisk udsigt og go musik sød betjening både lokale drinks og int... Og godt wifi

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Tabita F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Kantina Snack Bar, kiggede også på

 

Har du været i Kantina Snack Bar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering