Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her må du bare spise”

The Women's Co-Operative of Petra
nr. 2 af 42 Restauranter i Petra
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 9 $ - 35 $
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. juli 2018

Dette sted fortjener at man støtter det. Det er som angivet, udelukkende drevet af kvinder og maden er skøn og veltillavet. Man får tillige en skøn udsigt fra førstesalen ud over vandetog en god og kompetent betjening. Vi var der i juni 2017, men det er ikke muligt at angive..

Tak, Susanne L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (728)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 728 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2018 fra mobile enheder

Mega autentisk. De stod bogstavelig talt og lavede ravioli eller noget lign i det lokale man kom ind i. Maden rigtig god og velsmagende, dig lidt for salt efter min smag. Oliven var uspiselige pga for meget salt. Betjeningen kunne ikke rigtig følge med, men de var stadig rigtig glade og imødekomne. Rigtig gode priser på alt

Tak, drJK84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kostas K, Public Relations Manager hos The Women's Co-Operative of Petra, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. juli 2018
Google Oversæt

Thank you very much , we hope to see you another time .

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. december 2017

Havde læst om denne restaurant, men også fået den anbefalet. Blev bestemt ikke skuffet og kommer igen, når vi atter kommer til Petra. Der er mange, som har fundet dette sted, så det er en god ide, at bestille bord.

Tak, sthillerup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kostas K, Public Relations Manager hos The Women's Co-Operative of Petra, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. april 2018
Google Oversæt

Thank you.we hope to see you again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. oktober 2017

Vi havde læst en masse godt denne restaurant. Så da muligheden bød sig slog vi til. Det var tid frokost dvs kl 1330 og sidst i august. Der var heldigvis et enkelt ledigt bord udendørs og samtidig i skygge. Der var travlhed i restauranten.
Vi fik bestilt en portion favabønner, en grøn salat, souvlaki og mousaka. Der gik lidt tid inden maden kom, men igen, det var ventetiden værd. Nøj det var godt! Veltilberedt og velkrydret. Vi vil fremhæve mousakaen - hold da op. Ikke spor af kartofler som fyld i vores stykke, men kun aubergine, kød og ostesovs. Ikke siden for 23 år siden i det gamle Platanias vest for Chania på Kreta har jeg fået så god en mousaka - og det er alligevel blevet til en del besøg og mousakaer på de græske øer siden. Alt i alt i hyggeligt og venligt sted - med GOD græsk mad.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, annbmicmoe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kostas K, Public Relations Manager hos The Women's Co-Operative of Petra, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. april 2018
Google Oversæt

Thank you.We hope to see you again this summer 2018.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. oktober 2017 fra mobile enheder

Kvindernes co-operative i Petra på lesbos er bare et sted man skal besøge når man er i den by sødt personale og rigtig god mad til fornuftige priser og så kan man nyde en fantastisk udsigt over havet

Tak, janA3747HD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på The Women's Co-Operative of Petra, kiggede også på

 

Har du været i The Women's Co-Operative of Petra? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering