Min kæreste og jeg har nu boet på hotellet en uge.
Som andre anmeldelser fremstår hotellet lidt slidt, men det er ikke af betydning for os. Vores værelse fejlede ikke noget. Og der står før man boker at aircin skal betales ved siden af, så forstår ikke dem, som skriver det overrasker dem. Vi havde dog ikke behov for det, da vores værelse 205 var i skygge hele dagen. Rengøringen var i top. Ok mad til prisen og fint pool område. Vi oplevede ikke, at folk klagede over pladsmangel. Vi oplevede heller ikke larm efter 22.30. Dette er et familie hotel så her er børnevenligt og børn de leger og larmer i dagstimerne ved poolen.. og det er da bare skønt at følge lidt med. Plus der hører 3 kattekillinger og en mor med til hotellet, som bringer glæde hos de fleste gæster. Vi måtte også bukke os i støvet og købe lidt snacks til kattene. De blev en del af hverdagene hernede.
Brlliggenheden er helt i top. Det tager 5 min så er du i centrum. Vi havde glæde af de mange minigolf baner. Specielt 2 baner fangede os. Den storer bane, når man går til højre ad vejen og nr 2 bane på ventre hånd ad gå gaden.
Mange spise steder i byen.
Vi var på togtur, der er 6 turer nede fra få gaden. Helt klar anbefales.
Vi rejste med århus charter og de har været synlige og hjælpsomme under hele ferien.
Vi vil gerne komme tilbage pga. Servicen på hotellet og beliggenheden.