Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super perfekt restaurant”
Anmeldelse af Avrofiliton

Avrofiliton
nr. 25 af 155 Restauranter i Platanias
Prisklasse: 12 $ - 59 $
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt 11. august 2021

Vi elsker at spise på denne restaurant, da maden altid er lækker og veltilberedt. Super søde værtspar og tjenere. Startede med at komme der i år 2000 og har igennem årene altid været derinde og spise utallige gange. Kan varmt anbefales.
De bedste hilsner.
Allan og Tina fra Danmark.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Tina W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης hos Avrofiliton, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. august 2021
Google Oversæt

Thank you dear customers for all these years you choose our place to spend plenty of time from your holidays.See you.....

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (326)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 326 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

Vi valgte restauranten pga af dens gode anbefalinger. Servicen var også i top. Desværre var vores souvlaki tilberedt alt for meget, så den var blevet tør og kedelig. Derudover var pommes fristes ikke færdig tilberedt og enkelte var stadig frosne i midten. En skuffelse. Vil ikke anbefale til andre og kommer ikke igen.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Mette S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης hos Avrofiliton, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. august 2021
Google Oversæt

We are really sorry if something went wrong with your food you should tell us immediatelly to change it.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. august 2021 fra mobile enheder

Dejlige mad med rimelige priser og gode service og kvalitet.Vi fik dessert på huset regningen . Vi var 3 personer og fik fisk og rejer og kylling.

Dato for besøg: august 2021
Tak, affif
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης hos Avrofiliton, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2021
Google Oversæt

Thank you for your visiting to our restaurant.We are happy you enjoyed it hope to see you again .

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

Familie på 5 fik rigtig lækker traditionel græsk mad serveret kvikt og med godt humør. Maden frisk tilberedt og med god smag. Fair priser. På huset blev serveret en extra lille forret og efterret -raki, sorbeis, chokoladekage og vandmelon. Langt bedre end forventet. Kommer gerne retur.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, hoghsimonsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avrofiliton, Ιδιοκτήτης hos Avrofiliton, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2021
Google Oversæt

Thank you so much for coming to our place ,we are happy that you enjoyed our food and service

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. september 2020 fra mobile enheder

Super hyggelig restaurant med fantastisk mad
Børnevenlig og med et fantastisk personale , kan varmt anbefales.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 762henningn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Avrofiliton, kiggede også på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Har du været i Avrofiliton? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering