Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fast food ”
Anmeldelse af Waves Restaurant

Waves Restaurant
nr. 24 af 151 Restauranter i Platanias
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Græsk, International, Grill
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. oktober 2017 fra mobile enheder

Det var den mest kedelige oplevelse på hele ferien ... Vi købte en mix grill for 2, og vi fik et fingerbøl med bbq-sauce og et fingerbøl med Tzatziki. Det hele smagte nærmest ens, og det var også halvkoldt. Knægtens burger var ok. Vi betalte 40 € for det.
Æv!

Tak, Maria H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Waves Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. november 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your recent review following your visit at WAVES Restaurant.
We always take in consideration each guest's commentson our continious effort exceptional service and high quality of food.
We are really sorry to know that we didn' t manage to meet your expectations of a perfect meal.
We hope to have the opportunity to welcome you again in the near future and be sure that everything will be better.

Kind Regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (487)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 487 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2017 fra mobile enheder

Vi var kun herinde for at få lidt at drikke i varmen men betjeningen var både sød og hurtig. Stedet er hyggeligt og man kan sidde og nyde udsigten.

Tak, Tina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Waves Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. september 2017
Google Oversæt

Dear Tina,

We feel very happy with your review and we would like to thank you for the perfect rate regarding your visit at Waves Restaurant.
We are looking forward to having you again soon.

Kings regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. august 2017 fra mobile enheder

Har spist på restauranten for ca. 9 år siden. Både restauranten og hotellet den ligger ved er virkelig blevet restaureret de sidste par år.
Pigerne i restauranten er virkelig smilene og deres burger er lidt over middel.
Et besøg værd.
Overvejer at spise aftensmad her

Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Waves Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

We would like to thank you for leaving a review about your recent experience at Waves restaurant.

We are happy to hear such good feedback from you and feel happy that you appreciate our friendly staff and our delicious burger.

Looking forward to seeing you again soon.

Best regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. august 2017 fra mobile enheder

Vi har været her flere gange, senest for 2 år siden, restauranten har fået et nyt look , vi har tidligere spist frokost på waves. synes det virker lidt "finere" nu men stadig god mad og ok betjening.. fik et stort frugtfad til dessert men var næsten for mæt... stedet har en fantastisk udsigt/ beliggenhed på stranden .... et besøg værd

Tak, Githa L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Waves Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. september 2017
Google Oversæt

Dear Githa,

Thank you very much for visiting Waves Restaurant and for your time to rate us and share your comments.

We feel happy that you liked our unique menu and the delicious desserts accompanied by our friendly service. We are looking forward to see you again!

Best regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. juli 2017 fra mobile enheder

Et super dejligt hotel .
Waves restauranten er super hyggelig Go betjening og dejlig mad . Kommer igen i sep 2017 og 2018 er vare godt

Tak, Jeanne N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Waves Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2017
Google Oversæt

Dear Jeanne,

We would like to thank for taking the time to rate us on TripAdvisor.

We are glad that you enjoyed your visit at our restaurant Waves and for your warm comment about our Hotel.

It will be a pleasure for us to see you here once again soon!

Kind regards,
The management.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Waves Restaurant, kiggede også på

 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Har du været i Waves Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering