Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza”

Cugini the Italian Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 8 $ - 34 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 2. juni 2018 fra mobile enheder

Fremragende restaurant. Flotte lokaler , imødekommende personale og meget venlig betjening. Menu kort er varieret og hvis man er til italiensk ,så er det lige det man leder efter. Maden og vin var mere end ok. Vi fik pizza, og det er nok de bedste vi har fået udenfor Italien. De sluttede af med en lille dessert og dessertvin på husets regning, som også var velsmagende (ikke raki) klart et besøg værd. Priser som rundt omkring.

1  Tak, AxelC161
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Cugini the Italian Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. juni 2018
Google Oversæt

Dear Axel C,

Thank you for your feedback following your recent visit in Cugini Restuarant. We work incredibly hard to deliver excellent service and food and to hear that you enjoyed everything is great. We hope to welcome you back at your next Chania visit.

Kind Regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (299)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 299 anmeldelser

Anmeldt 29. april 2018 fra mobile enheder

Fantastisk servering, super anbefaling af vinen, og maden var virkelig god. Vi kommer igen. Italiensk når det er bedst.

Tak, 254karstene
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Cugini the Italian Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2018
Google Oversæt

Dear Karsten E,
Thank you for visiting and reporting! We appreciate your kind words and the time you spent writing your review!
We are very happy that you enjoyed your evening at our restaurant and we hope to see you again soon!

Kind regards
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. januar 2018 fra mobile enheder

Dette var feriens største overraskelse. Vi fik det mest fantastiske måltid, vi NOGENSINDE har fået. Vi bestilte en steak med pebersauce og en steak med timiansauce. Det smagte så godt, at vi kom igen dagen efter og bestilte præcis det samme.
Vores bedste anbefalinger til et sted med fantastisk mad og meget personlig betjening.
Perfekt!!

Tak, Maria H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Cugini the Italian Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2018
Google Oversæt

Dear Maria H,
We thank you for the review you posted on Trip Advisor further to your experience at Cugini restaurant.
We are delighted to read that your time among us was such an amazing one, thanks to the service you found impeccable and the cuisine of our chef you qualify as unique and very tasty.

We would be happy to welcome you back in the future for another must experience.

Best regards,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. oktober 2017 fra mobile enheder

Vi kan kun anbefale stedet. De laver super gode pizza'er. Men også andet godt til ganen. Betjeningen er meget venlig og imødekommende. Virkelig godt sted

Tak, Erika B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Cugini the Italian Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. december 2017
Google Oversæt

Dear Erika,

Thank you for your review posted on TripAdvisor regarding your experience at Waves Restaurant.

We read with pleasure your satisfaction toward your meal, and we thank you for you kind compliments about both the cuisine and the service.

We would be happy to welcome you back to enjoy once again our restaurant!

Kind regards,
The Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. september 2017 fra mobile enheder

Vi bestilte 2 forskellige pizzaer og begge var perfekte, dampende varme fra brændefyret ovn
Restauranten bød på en lille dessert, meget lækker tiramisu. Rigtig lækker mad til rimelig pris.

Tak, Anne K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MARIKA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων hos Cugini the Italian Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. september 2017
Google Oversæt

Dear Anne,

Thank you for sharing your experience with all the team. We are delighted knowing that you enjoyed your meal with us and the dessert. It' s for us a honor receiving such a positive opinion like yours.
We hopoe to see you again at CUGINI restaurant.

Best wishes,
The management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Cugini the Italian Restaurant, kiggede også på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Har du været i Cugini the Italian Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering