Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Andateci è molto bello😄😄”
Anmeldelse af Marine de Palumbare

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Ile Rousse
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Marine de Palumbare
Vurderet som nr. 12 ud af 19 specialiseret indkvartering i Ile Rousse
Anmeldt 26. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Strinati C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 30 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Fred A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Les chambres du première étage offrent une meilleure vue
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, fgNice06
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
Tak, Julien B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med venner
3  Tak, samyjoe74
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ile Rousse
2,9 km væk
Best Western Santa Maria
Best Western Santa Maria
Nr. 3 af 18 i Ile Rousse
476 anmeldelser
3,1 km væk
Motel Saint Michel
Motel Saint Michel
Nr. 3 af 19 i Ile Rousse
85 anmeldelser
2,6 km væk
L'Escale Cote Sud
L'Escale Cote Sud
Nr. 4 af 18 i Ile Rousse
240 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,8 km væk
Hotel Isula Rossa
Hotel Isula Rossa
Nr. 17 af 18 i Ile Rousse
94 anmeldelser
4,8 km væk
Hotel La Santa
Hotel La Santa
Nr. 7 af 18 i Ile Rousse
183 anmeldelser
3,1 km væk
Hôtel Casa Rossa
Hôtel Casa Rossa
Nr. 11 af 18 i Ile Rousse
41 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Marine de Palumbare? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Marine de Palumbare

Adresse: Residence de la Mer, 20220 Ile Rousse, Corsica, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Corsica > Haute-Corse > Ile Rousse
Hotelstil:
Vurderet som nr. 12 ud af 19 specialiseret indkvartering i Ile Rousse
Hotelklasse:2,5 stjerner — Marine de Palumbare 2.5*
Antal værelser: 6

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering