Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Morten P
København, Danmark

Ikke overbevisende

Anmeldelse af Strandhotel Røsnæs
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. jul. 2023fra mobile enheder
Ser ude fra pænt og ordentligt ud. Men når du kommer ind ser man tydeligt at der er slidt. Værelserne er MEGET små og badeværelset endnu mindre. Når man er i bad er der vand overalt. Rengøringen er mangelfuld. Der lå døde fluer og natsværmere rundt omkring. Men fed udsigt ud over vandet. Morgenmaden virkede umiddelbart kedelig, men der var hvad der skulle være (på nær bacon / pølser / ketchup). Og alt smagte særdeles godt
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
1.164 kr.
828 kr.
    927 kr.
    986 kr.
4.3 km fra Strandhotel Røsnæs
Gratis wi-fi
Kongsgård fra vand- og havesiden
    2.6 km fra Strandhotel Røsnæs
    Ved stranden
    A short journey North to the beach. In July.
    800 kr.
        738 kr.
      19.8 km fra Strandhotel Røsnæs
      Vis flere hoteller i Kalundborg
      Anmeldt d. 8. januar 2023 fra mobile enheder

Først og fremmest ved våres ankomst kl. ca. 19:30, var der intet personale til stede, så det var udelukkende self tjekind. Og det var et problem ar få en nøgle til at virke.
      Dette lykkedes dog til sidst!
      Værelset var lille, men ganske ok!
      Morgenmaden var også en udfordring. Der var skærebrænder som var ok, men morgenbollerne eller hvad man vil kalde dem var ikke ok, og der var kun en slags.
      Der var masser af æg, men man skulle selv koge dem, og selv efter den tidanvisning f.eks. 10 min=hårdkogt, var de ved denne tidsangivelse ikke engang blødkogte. ( uspiselige) var ikke de eneste der havde dette problem.
      Udvalget af pålæg var ikke strålende. Betjeningen var næsten fraværende bortset fra en ganskeungmand (dreng).
      Der var heller ikke personale ved udtjekning, hvilket man selv skulle sørge for.
      Oplevelsen var ganske upersonlig og skuffende!
      For kr. 1000 for en overnatning burde man kunne forvente mere selv udenfor season.
      Kommer ganske sikkert ikke igen.

Værelsestip: Der er to veje der fører til hotellet. Den ene vil ødelægge dit bundkar i bilen, så den bør man undgå. Det er den der hedder Skambækvej.
      Dato for ophold: januar 2023
      Tak, jensoves
      Christina Christensen, Markedsføring hos Strandhotel Røsnæs, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. marts 2023

Kære Jens-Ove,

Jeg er ked af at læse om jeres dårlige oplevelse.

Receptionen lukker kl. 19, så det er desværre grunden til,
      at der ikke var noget personale, da I tjekkede ind.

Henover jul og nytår er det lavsæson her på strandhotellet,
      så der er heller ikke så meget personale.

Dog er vi glade for jeres feed-back,
      så vi kan sørge for, at personalet fremover er mere synligt.

Ligeledes er vi glade for jeres tilbagemelding om morgenmaden,
      det vil blive taget til efterretning.

Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 31. december 2022 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg bookede et ophold med to nætter henover nytåret 2022/2023.
      Desværre blev vi forhindret i at tage afsted, så jeg spurgte hotellet om de kunne udstede et gavekort på beløbet, så vi kunne vende tilbage senere på året. Dette var ikke muligt. Så spurgte jeg om vi kunne booke en anden dato, altså flytte opholdet. Det kunne heller ikke lade sig gøre.
      Hotellet tilbød at refundere morgenmaden, men ikke opholdets pris og ikke nogle af de forslåede løsninger.
      Man var simpelthen kun interesseret i at tjene kr. 2.500,- her og nu.
      Jeg må sige at jeg er rystet over den elendige service og fleksibilitet i forbindelse med reservationen.

Dato for ophold: december 2022
      Tak, Bo L

Kære anmelder,

Jeg er ked af at høre om jeres dårlige oplevelse!

Grunden til den manglende fleksibilitet var, at jeres booking var en ikke-refunderbar booking.
      Det betyder at bookingen hverken kan ændres eller refunderes.
      Prisen er så til gengæld lavere end bookinger som netop kan ændres og refunderes.

Anmeldt d. 11. december 2022 fra mobile enheder

Flotte rammer, dejlig morgenbuffet og god service.
      Check-in og ud var hurtigt og nemt.
      Kunne godt ønske bedre hovedpuder men det trækker på ingen måder ned i min vurdering.
      Kommer helt sikkert på besøg igen.

Dato for ophold: december 2022
      Tak, Anboha

Kære Anboha,

Tak for den fine anmeldelse!
      Vi skal da helt sikkert overveje at indkøbe lidt forskellioge puder,
      så der er noget for enhver smag!

Anmeldt d. 20. november 2022

Vi havde to dejlige dage på Røsnæs strandhotel. Hotellet er fint, pæne omend lidt spartanske værelser og ok morgenmad. Men restauranten er fantastisk - alle retter er utrolig smagfulde og vinmenuen til var helt perfekt. Meget opmærksomt og professionelt personale satte det sidste punktum over i på restauranten.

Værelsestip: De lidt større værelser på 1. sal har en fin udsigt til vandet.
      Dato for ophold: november 2022
        • Værelser
      Tak, ElisabethSJ
      Anmeldt d. 16. oktober 2022

Værelserne er meget små og der mangler småting, som f.eks. glas, skab, hylder o.lign.
      I restauranten var maden fin, men betjeningen dårlig. Vi blev simpelthen glemt og tilbragte derfor næsten 3 timer i restauranten.

Dato for ophold: oktober 2022
        • Værelser