Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gutes Mittelklasse Hotel an der Uferpromenade ”
Anmeldelse af Long Chau Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Long Chau Hotel
Vurderet som nr. 5 ud af 11 specialiseret indkvartering i Ha Tien
Anmeldt 5. december 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2017, rejste som par
Tak, Kerstin B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 12 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2017, rejste med venner
1  Tak, w111100
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017
Tak, schwabe86
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2016
Google Oversæt

Værelsestip: demandez une chambre avec balcon donnant sur le fleuve
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, adichats
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, NanaCSE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ha Tien
0,9 km væk
Du Hung Hotel 2
Du Hung Hotel 2
Nr. 4 af 6 i Ha Tien
20 anmeldelser
0,8 km væk
River Hotel
River Hotel
Nr. 1 af 6 i Ha Tien
104 anmeldelser
0,7 km væk
Ha Tien Happy Hotel
Ha Tien Happy Hotel
Nr. 1 af 11 i Ha Tien
30 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Hai Phuong Hotel
Hai Phuong Hotel
Nr. 4 af 14 i Ha Tien
37 anmeldelser
0 km væk
Bao Anh Motel
Bao Anh Motel
Nr. 3 af 11 i Ha Tien
1 anmeldelser
1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Sammy Hotel
Nr. 10 af 14 i Ha Tien
3 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Long Chau Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Long Chau Hotel

Adresse: 36-37-38 Truong Sa, Ha Tien, Vietnam
Beliggenhed: Vietnam > Kien Giang Province > Ha Tien
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 11 specialiseret indkvartering i Ha Tien
Prisområde: 79 kr.-134 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 32
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Long Chau Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering