Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A wonderful place to stay ,highly recommended”
Anmeldelse af White Lion Lodge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
White Lion Lodge
Vurderet som nr. 13 ud af 35 specialiseret indkvartering i Montagu
Anmeldt 15. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms are great.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Katia E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Whitelionlodge, General Manager hos White Lion Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

67-71 af 97 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All of the rooms are similarly fabulous. If you will need wifi in your room (as opposed to in the ma...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, cottageindustrialist
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Whitelionlodge, Manager hos White Lion Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Only 4 bungalows all designed to be private but the 2 we rented were identical.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, lyke2snype
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Our group had two and they were similar.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ilexandra
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Only 4 lodges, all the same.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, dwrgodden
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Montagu
5,6 km væk
Sanbona Wildlife Reserve
18,8 km væk
African Game Lodge
African Game Lodge
Nr. 4 af 35 i Montagu
212 anmeldelser
34,2 km væk
Galenia Estate
Galenia Estate
Nr. 6 af 35 i Montagu
154 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
37,8 km væk
Avalon Springs
Avalon Springs
Nr. 11 af 35 i Montagu
377 anmeldelser
37,3 km væk
Mountain View Lodge Montagu
37,8 km væk
Montagu Springs Resort
Montagu Springs Resort
Nr. 2 af 2 i Montagu
93 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i White Lion Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om White Lion Lodge

Adresse: on the Sanbona Wildlife Reserve, Montagu 8000, Sydafrika
Beliggenhed: Sydafrika > Western Cape > Montagu
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis parkering Roomservice Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 13 ud af 35 specialiseret indkvartering i Montagu
Prisområde: 3.186 kr.-4.116 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — White Lion Lodge 4*
Antal værelser: 4

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering