Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Håndværk på højt niveu !”
Anmeldelse af Le Clos des Vignes

Le Clos des Vignes
Reservér med
Le Clos des Vignes er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 29 $ - 44 $
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 2. oktober 2018

Mig og min kone har besøgt stedet i Juli og det har været fantastisk afslutning på vores ferie i Provence. Når aften er varmt, man sidder 2 meter fra en vinmark og maden er fantastisk i alle detaljer bliver det svært at brokke sig. Vi nåede lige at opleve værtsparret , som skabte restauranten nogle få dage før de overdragede den til en ny ejer. Damen serverede med utrolig varme og afvæbnede ærlighed . Med stort smil sagde hun til mig - " kan du selv åbne vandflasken ? Jeg kan ikke selv gøre det, for jeg har gigt i mine hænder. Nå...der var ingen tegn på svaghed hos kokken for alle retter som kom flyvende til bordet var virkelig godt tilberedt. Kammuslinger , fisk , lam og dessert....en kavalkade af skønheder ! M3d flaske god hvidvin og kaffen slap vi med ca 130 Euro og det var alle pengene værd ! Vi prøvede nogle af restauranter i bymidten af Cotignac men....Le Clos des Vignes var absolut det bedste sted vi besøgte. Håber at den nye ejer vil holde fanen ligeså højt fremover !

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jacek K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosDesVignes, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. oktober 2018
Google Oversæt

merci pour ce très beau message, je vous ai parlé de nos successeurs et nous sommes ravis que vous irez les voir dès leur ouverture, bon hiver dany jean luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (464)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 464 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2018 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad og dejlig oplevelse ud til vinmarkerne! Skøn placering og kan virkelig anbefales!

Tak, Josephine W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosDesVignes, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2018
Google Oversæt

merci merci pour votre message a très bientôt
dany j luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. juni 2018 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant der ligger mellem vinmarkerne lidt uden for byen. Bestilte 3 retters menu til 34€.
Vi valgt mellem 3-4 forskellige til hver ret. Maden var god og godt tillavet. Kan kun anbefale stedet.

Tak, njespersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosDesVignes, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juni 2018
Google Oversæt

merci pour ce message et bon retour chez vous
dany et jean luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. august 2017

Rigtig fin lille hyggelig restaurant midt i en vinmark lidt uden for Cotignac i Provence. Herligt at sidde og spise god veltillavet fransk mad og drikke den lokale rosé med udsigt til vinrankerne.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jesper S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosBibi, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2017
Google Oversæt

ce message si gentil pour nous tous encore merci et bon été
dany jean luc et son équipe

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2016

Vi besøgte stedet til frokost og fik serveret en tre rettes menu indenfor, da det desværre var for vart på terrassen. Maden er veltillavet og stemningen i top.

Tak, Kim J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosBibi, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2016
Google Oversæt

bonjour
merci pour votre message a une autre fois
dany et jean luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Le Clos des Vignes, kiggede også på

 

Har du været i Le Clos des Vignes? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering