Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MAGNIFIQUE”
Anmeldelse af Le Clos des Vignes

Le Clos des Vignes
Reservér med
Le Clos des Vignes er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 29 $ - 44 $
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 13. juli 2018 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad og dejlig oplevelse ud til vinmarkerne! Skøn placering og kan virkelig anbefales!

Tak, Josephine W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosDesVignes, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2018
Google Oversæt

merci merci pour votre message a très bientôt
dany j luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (464)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 464 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2018 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant der ligger mellem vinmarkerne lidt uden for byen. Bestilte 3 retters menu til 34€.
Vi valgt mellem 3-4 forskellige til hver ret. Maden var god og godt tillavet. Kan kun anbefale stedet.

Tak, njespersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosDesVignes, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juni 2018
Google Oversæt

merci pour ce message et bon retour chez vous
dany et jean luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. august 2017

Rigtig fin lille hyggelig restaurant midt i en vinmark lidt uden for Cotignac i Provence. Herligt at sidde og spise god veltillavet fransk mad og drikke den lokale rosé med udsigt til vinrankerne.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jesper S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosBibi, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2017
Google Oversæt

ce message si gentil pour nous tous encore merci et bon été
dany jean luc et son équipe

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. august 2016

Vi besøgte stedet til frokost og fik serveret en tre rettes menu indenfor, da det desværre var for vart på terrassen. Maden er veltillavet og stemningen i top.

Tak, Kim J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosBibi, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2016
Google Oversæt

bonjour
merci pour votre message a une autre fois
dany et jean luc

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. juli 2016 fra mobile enheder

En fantastisk hyggelig beliggenhed med terasse lige ud til vinmark. 4 voksne og 2 drenge teenagere. 3 retters menu til 38€. Virkelig god kvalitet til pengene og venlig betjening. Absolut anbefalet og et besøg værd.

Tak, Flemming M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClosBibi, Gérant hos Le Clos des Vignes, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juli 2016
Google Oversæt

mon poissonnier m'avait livré un autre poisson que la Dorade, j'ai peut être oublié de vous le dire, effectivement il y avait du monde, si c'est un peu long, et je m'en excuse, mais le Chef est seul avec une personne qui apprend le métier et tout à son honneur,cette personne s'applique chose qu'il est difficile de rencontrer, quand aux desserts, quel dommage de ne pas vous avoir fait plaisir dans le choix :
crème brulée, pruneaux à l'Armagnac, nougat glacé et son coulis de fraises, baba au rhum, colonel, cerise Amarena et sa chantilly maison, dessert au chocolat, impossible d'en faire plus,( le temps nous manque de 6h le matin a éplucher les légumes, les préparés etc..) en glaces : amarena, fraises, citron, caramel salé, café vanille, pistache.
et la journée se termine après le service, le ménage le nettoyage ..il est 1h du matin
je reçois beaucoup de personnes des alentours, des habitués qui sont satisfaites et je ne voudrai jamais les décevoir, je pense que vu votre message je pense que vous ne viendrai plus a notre grand regret

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Le Clos des Vignes, kiggede også på

 

Har du været i Le Clos des Vignes? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering