Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Michael J
Skanderborg, Danmark

Hyggelig overnatning i Thy´s hovedstad

Anmeldelse af Hotel Thisted
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. maj 2024
Hyggelig overnatning i Thisted.
Venlig betjening i receptionen og dejlig morgenmad med alt der hører til.
Fine, rene værelser, men alt dette kan man også med rette forvente når et dobb.værelse koster kr. 1.399,-. Så er det også betalt. Men alt-i-alt ikke en finger at sætte på noget.
Dato for ophold: maj 2024
3,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    30.8 km fra Hotel Thisted
    Bar/lounge
    Vis flere hoteller i Thisted
    Anmeldt d. 22. oktober 2022 fra mobile enheder

Hotellet levede til fulde op til vores forventninger. Sød vært der ved ankomsten anviste os en parkeringsplads til vores motorcykler i baggården. Lækkert værelse og en helt fantastisk 4 retters menu til aftensmad, serveret af det virkelig søde personale. Morgenmaden var ok. Hotellets beliggenhed er perfekt til et par dage i Thisted.
    Vi kommer igen.

Dato for ophold: oktober 2022
    Tak, Q5499FNmichaelp
    Hotel Thisted, Ejer hos Hotel Thisted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. november 2022

TAK for de smukke ord.
    Det glæder os at I har haft et dejligt ophold og I er velkone igen til hver en tid...

Anmeldt d. 28. september 2022 fra mobile enheder

Fint værelse og rent. Dårlig trappeforløb til etagerne for let handikappede.
    God betjening i restauranten. Flinkt personale.
    God mad og drikkevarer.
    God og central beliggenhed.
    Parkering god ved hjælp fra receptionen.

Dato for ophold: september 2022
    Tak, 1111l

Tusind TAK for den meget fine beskrivelse, det glæder os at vi har medvirket til en god ferie.
    Ang. trapperne må lige nævnes, at i vores tilbygning Thors House er der værelser i stueplan....

Anmeldt d. 9. juli 2022 fra mobile enheder

Var lige et smut hjemme i Thy og skulle bruge en overnatning. Et rigtigt fint og hyggeligt hotel. Rent og pænt. Nyrenoveret og gennemført.
    Rigtig fin morgenmad i en fin glasgang.
    Her kan man rolig komme igen.
    Venlig betjening og lige i centrum af Thisted.
    Et rigtigt fint menukort i restauranten.

Dato for ophold: juli 2022
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Korsg
    Hotel Thisted, Ejer hos Hotel Thisted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2022

Hej Korsg.
    TAK for besøget, den fine beskrivelse OG overskriften ikke mindst.
    Velkommen igen næste gang du er i Thy....

Anmeldt d. 19. maj 2022

Vi har afholdt fødselsdag med 50 gæster,incl overnatning for en del af gæsterne.Vi kan kun finde roser til Gitte og Michael for hele arrangementet.Alt lige fra servering, til maden var helt i top.Vi kan varmt anbefale Hotel Thisted.

Dato for ophold: april 2022
    Tak, 316s_renk

Hej Søren K.
    Hvor dejligt at I havde en skøn fødselsdags fest.
    Vi håber at se jer igen til kommende arrangementer...

Anmeldt d. 17. marts 2022

Dejligt og hyggeligt hotel.
    God service med kompetent og serviceminded personale. Personalet er imødekomne og venlige, og spørger interesseret ind til dit ophold og om de kan være behjælpelig
    God maden af god kvalitet, og generelt en god restaurant.
    Hotellet ligger centralt i Thisted med gåafstand til strøg mm.

Dato for ophold: marts 2022
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
    Tak, jesper l

Hej Jesper
    Tusind TAK for din fine beskrivelse af din oplevelse hos os.
    Vi håber at se dig igen en anden gang, når turen går til Thy...