Hotels.com
Vio.com
Etrip
Expedia.com
Travelocity
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 1. oktober 2020

Et rigtigt dejlig og hyggelig hotel med en god atmosfære midt i Thisted by, tæt ved alle faciliteter. Muliglighed for parkering lige overfor hotel. Hotellet bar præg af at der var styr på alt, serviceminded personale, god og lækker morgenbuffet, der manglede ikke noget, utrolig lækker 3 retters menu.
Kan meget varmt anbefales.
Lone og Claus vær. 29

Dato for ophold: september 2020
    • Værelser
Tak, locf6440
Hotel Thisted, Ejer hos Hotel Thisted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. oktober 2020

Tusind TAK for den varme og præcise anbefaling..

Anmeldt d. 20. august 2020

Vi overnattede en nat på Hotel Thisted. Under hele forløbet fra booking til afrejse oplevende vi super service af personalet. Værelserne har en passende størrelse. Værelset var meget pænt og rent. Restauranten er meget charmerende i ældre stil. Retterne er flot anrettet og velsmagende. Hotellet har en skøn gårdhave med møbler, hvor det er muligt at få betjening. En rigtig god oplevelse. Vi kommer gerne igen.

Tak, Johnlarse
Hotel Thisted, Ejer hos Hotel Thisted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. september 2020

Hej Johnlarse
TAK for din anmeldelse.
Den dækker præcist den oplevelse vi gerne vil at gæster får hos os.
I er velkomne igen til hver en tid..

Anmeldt d. 11. august 2020 fra mobile enheder

God, venlig kompetent modtagelse.
Fint værelse- stille og roligt-beliggende.
Fest om aftenen, lækker mad- delikat og særdeles velsmagende og fin service. Dejlig morgenmad- med fint udvalg.
Kommer snart igen!

Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Jytte G

Hej Jytte G.
Skønne ord fra dig, TAK for dem.
Herligt I har lyst at besøge os igen..

Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Vi boede en enkelt nat på hotellet og det var en rigtig dejlig oplevelse. Hotellet ligger i en gammel bygning og er smagfuldt indrettet. Flotte værelser og pænt og rent overalt. Også med de rette forholdsregler i disse Corona-tider. Vi følte os meget velkomne her og vender gerne tilbage. Beliggenhed kan ikke være bedre.
Vi nød deres store og flotte morgenbuffet inden vi tjekkede ud igen. Anbefaler meget Hotel Thisted hvis du har ophold i den skønne by.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, jans98

Hej jans98
Sikke en dejlig anmeldelse.. TAK!

Anmeldt d. 27. juli 2020

Fra vi ankom, til vi checkede ud var der intet at sætte en finger på.
Vi blev modtaget venligt og imødekommende. Værelset var rummeligt, pænt og meget rent. Morgenmaden var rigelig, gårdhaven var hyggeligt, og sidst, men ikke mindst, var maden i restauranten helt urolig lækker. Personalet var hele vejen igennem imødekommende og serviceminded. Der var tid til en personlig bemærkning og hjælp ved behov.
Vi havde bestilt to madpakker til hjemturen, og de var også meget lækre.
Der er virkeligt ærgerligt, at vi bor så langt fra Hotel Thisted, ellers ville det blive vores nye favoritrestaurant.

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
1  Tak, Marlene P

Hej MarleneP
Smukke ord, tusind TAK.
Vi bliver så glade når vore gæster har en god oplevelse..