Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
43finnjean
Thisted, Danmark

Skønt sted; venligt personale; for varm rødvin

Anmeldelse af Hotel Limfjorden
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. nov. 2022
Hotel Limfjorden er nok det hotel i hele Thy, der har den flotteste udsigt ud over Limfjorden. Så navnet er velvalgt.
Vi faldt for et aftensmadstilbud til 500,- inklusive to glas vin og kaffe. Det er en stor og flot spisesal, hotellet har, med udsigt over fjorden. I dagtimerne!
Hurtig servering af venligt personale, men vi undrede os lidt over, hvorfor vi skulle spørge til maden, hver gang en ret blev serveret. Vi kunne ikke huske menuen og syntes, det var lidt underligt, at tjeneren bare satte tallerkenen foran og sagde værsgo! Heller ikke vinen blev forklaret, før vi spurgte. Rødvinen var en Ripasso, lidt tynd og overraskende tanninfyldt og alt for varm. Men et par isterninger venligt hentet af servitricen, hjalp.
Retterne smagte fint, og desserten var en lækkerbisken. Herefter kaffe uden noget til. En lille småkage? Nej, intet.
Men konceptet er ikke dårligt. Hvis ovenstående små kritikpunkter udbedres, ville vi bestemt komme igen.
Dato for ophold: november 2022
3,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
14.8 km fra Hotel Limfjorden
31.6 km fra Hotel Limfjorden
Ved stranden
Vis flere hoteller i Thisted
Anmeldt d. 14. oktober 2022

Vi har altid været glade for at komme på Hotel Limfjorden, dette besøg ændrede på vor indstilling!
Vi følte os ikke velkomne i receptionen, sad længe foran skranken i et koldt lokale.
Værelset var som sædvanlig helt i orden.
Middagen- vi fik en 2 retters menu - 3 kartofler, en teskefuld rødkål og 2 små stykker kalvekød, derefter "det mindste stykke is + en 1/4 frugt. Isen var en halvering af en skive - for 50 kr!
I restaurationen måtte vi sidde med overtøj på, det var koldt, og så hjalp det ikke, at vi fik tjeneren til at åbne for varmen.
Tjenerne var søde og imødekomne.

Morgenbufeen var righoldig, og helt i orden.

Vi havde regnet Hotel Limfjorden for vores favorithotel, det blev ændret. Min hustru ønsker ikke at komme der mere p.g.a. receptionen.

Dato for ophold: oktober 2022
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Tak, ole h
Anmeldt d. 9. september 2022 fra mobile enheder

Vi havde en dårlig oplevelse i restauranten for et par år siden, og håbede det var et overstået kapitel. Vi havde bestilt 2 overnatninger med 3 retters menu. Maden må betegnes som værende i den lave ende. Personalet i restauranten var under al kritik. Når gæster spurtge til menuen (3 retter) skulle de ud i forhallen for at læse menuen. På dag 2 gik det helt galt. Vi fik tilbudt hovedret flere gange, men desserten lod vente på sig. På forspørgsel flere gange var svaret at den kommer lige om lidt. Efter en timestid slap vores tålmodighed op, og vi forlod restauranten.
Morgenmaden var ok og værelset var ok, men nedslidt. Restauranten er nærmest en nedslidt spisesal uden nogen form for hygge.
Alt i alt har vi nu været på Hotel Limfjorden for sidste gang.

Dato for ophold: september 2022
Tak, PerR_13
Anmeldt d. 11. april 2022 fra mobile enheder

Vi har været på hotellet før og var ikke synderligt imponeret over værelset, som var mørkt og lille.
Det blev dog en anden oplevelse denne gang. Vi boede i et stort, nyrenoveret værelse med den skønneste udsigt over Limfjorden👍.
Vi nød virkelig vores overnatning og sidde ude på den lille altan om morgenen.
Morgenmaden var ikke noget specielt.

Dato for ophold: april 2022
Tak, louisecD4077TJ
Anmeldt d. 16. marts 2022 fra mobile enheder

Maden smagte super godt, vi fik tre retters menu. Morgenmaden var også god, der manglede ikke noget.
Høflige og venlige personale.
Beliggenheden er god, ligger lige ned til vandet hvor vi gik ture.
Der var rent og pænt overalt. Så vores anbefaling.

Dato for ophold: marts 2022
Tak, johanne r
Anmeldt d. 13. februar 2022

Tak til Hotel Limfjorden
Vi er lige kommet hjem efter en forlænget weekend på Hotel Limfjorden, og må erkende, at vejret ikke var med os.
Men det kompenserede hotellet for med en dejlig oplevelse.
Værelset var pænt og rent med en flot udsigt over Limfjorden.
Til morgenmad var der alt det man kunne ønske sig, og så endda med en lille ”skarp” til.
Aftensmaden var helt perfekt tilberedt med lækre supper (karrysuppe og suppe med rodfrugter) og veltilberedt kød (svinekam og oksefilet) med lækre saucer og tilbehør. Og står der pistacieis på menuen, så snyd ikke dig selv for den smagsoplevelse.
Vinkortet har mange gode vine til fornuftige priser.
Men det mest imponerende var dog personalet, som, på trods af underbemanding (COVOID 19), havde tid og overskud til at smile og service alle gæster på en imponerende vis – Tak for det.
Vi vil klart anbefale Hotel Limfjorden, og vi glæder os til at kommer der igen.

Dato for ophold: februar 2022
    • Værelser