Vi havde et stort værelse med udsigt til poolen. Værelserne er flotte, rene, pæne og airconen fungerede fint, dog ret ustabil netdækning.
Morgenmaden var fin og der manglede ikke noget. Vi havde en halvpension, hvilket betød at vi kunne vælge frit fra restauranten Apollos a la carte menukort - dog med indtagelse af Ribeye steak - der betalte vi fuld pris. Aftensmaden er OK, vi savnede dog grønt og lidt friskere salater... Vi var der 9 dage og de sidste dage var vi ved at være trætte af at spise det samme, da menukortet ikke ændrede sig... Alt i alt vil jeg give maden 4 ud af 5 stjerner! Der var en anden lidt finere restaurant ved den store pool. Vi kunne vælge frit at spise der, dog skulle vi betale den fulde pris minus 17€ pr.person/pr.gang.
Stranden var lidt stenet, og det var umuligt at gå i vandet medmindre man benyttede sig af ponton broen.
Der er rigtig mange børnefamilie tilstede med små børn, specielt ved poolen. Så vælg et værelse med havudsigt eller andet, hvis du prioriterer feriestilhed. Ved stranden var der ca. 8-10 faste parasoller, så man skulle være der i god tid, i hvertfald her i juli for at være sikker på at få plads.
1.637